numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28.6.2018

Ko se nehamo upirati toku, nas le ta po navadi sam potisne v bolj mirne vode.

Dan oblikujeta dve silno močni števili, ki si pa radi nasprotujeta oz. se počutita druga ob drugi blokirano. Temu primerno bo naše počutje. Želeli bomo stvari postaviti na pravo mesto, jih doreči, pa bomo morda preveč zategnjeni, preveč tesnobni, togi in posledično napadalni. Ni ugoden dan za pregovarjanja in sklepanje dogovorov. Stvari in besede – vse se bo zatikalo. V takšnem dnevu je bolje spustiti nadzor. Zamotite se z delom, športom, sprehodom v naravo.


LJUBEZEN:

Ni potrebno na silo urejati še nedorečenih stvari. Delovali bomo preveč hladni in napadalni, togi, posesivni in gospodovalni. Nič od tega ne spodbuja ravno nežnih ljubezenskih čustev.
Samski – stvari bomo videli v temnejših odtenkih, pa bo morda marsikdo čutil večjo težo osamljenosti. Ne skrbite, kmalu bo posijalo sonce.

ZDRAVJE:

Če se le da, se izognite kirurškim posegom ali puljenju zob. Tudi za obisk pri kiropraktiku ni najbolj ugoden dan.

DENAR:

Težko nam bo šel iz roke. Drugim tudi, pa se raje ne mučite s kakšnimi prošnjami.

KARIERA:

Pri novih projektih se bodo stvari zaustavljale, nič ne bo šlo gladko. To ni dan za pogajanja, za dogovore ali iskanje novih idej. Bolj je ugodno za težko ali rutinsko delo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Hm, občasno se je dobro spomniti, da se ljubezen ne izraža s količino zaskrbljenosti, ampak s količino razumevanja, sprejemanja in nežnosti.

PRIJATELJSTVO:

Tesnobni dan ni najbolj ugoden za prijateljska srečanja, saj je verjetno, da bomo močno stali na okopih svojih prepričanj in ne bomo želeli prisluhniti prijatelju s srcem. On pa nam ne.

SPLOŠNO POČUTJE:

Nekoliko tesnoben dan, ki spodbuja notranje napetosti, nestrpnost, malodušje in strah pred prihodnostjo. Pomaga delo, šport ali hoja v naravi.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.