numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 29.6.2018

Ni naša naloga, da urejamo stvari za vse in za vsakogar. Posebno, če tega ne želijo.

Dan bo precej podoben včerajšnjemu, vendar bo v nas sprožal še več silovitosti, borbenosti, nepodredljivosti in nedostopnosti za kompromise. Zato smo lahko na poslovnem področju precej bolj uspešni kot na čustvenem. Kadar želimo, da je vse po naše, izvajamo nasilje nad vsemi, katere želimo potegniti v svoj objem. Vsak izmed nas je unikat, nikoli se nihče v vsem ne strinja z nami. Danes bomo želeli pa prav to: Jaz imam prav in po moje bo! Hm, previdno, da ne porušite vseh mostov za seboj.


LJUBEZEN:

Povsod tam, kjer že nekaj časa vladajo nesoglasja, bo burno. Mnogi bodo želeli partnerja prisiliti, da misli kot on in deluje kot on in bodo popolnoma gluhi za njegovo mnenje, želje in potrebe.
Samski – danes lahko spoznate usodno osebo; vendar za vas nima prijetnega sporočila ali željene izkušnje.

ZDRAVJE:

Možne težave z očmi, srcem, zobmi, kostmi in sklepi.

DENAR:

Zaprte bodo denarnice, dlani in srca. Ni dober dan za prodajo ali prošnje.

KARIERA:

Nikar z glavo skozi steno. Če ne gre, pač ne gre!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pogosto še zase ne vemo, kaj bi bilo najbolje storiti. Pustimo otrokom, da delajo svoje lastne napake, ne naših. Mi smo svoje že naredili in še jih delamo. Če jih nad vsem nadziramo, jim zlomimo voljo in pogum za življenje. Ne urejajmo njihovih poti. Rodili so se, da jih iščejo sami.

PRIJATELJSTVO:

Tesnobni dan, previdno z besedami in dejanji. Ne podirajte vseh mostov za seboj.

SPLOŠNO POČUTJE:

Napeti dan, poln nekakšne teže, ki zna pritiskati na srce in dušo. Spustite nadzor, ne vsiljujte svojega mnenja in reševanje težav raje prestavite.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.