numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28.7.2018

Življenje se začne, ko razširimo krila poguma in stopimo onstran varnosti.

Število 28 je visoko intelektualno število. Prinaša nove in drzne zamisli, počutimo se močnejši in bolj optimistični. Vendar ta moč zahteva drugačno delovanje tam, kjer se ne počutimo najbolje. Tam, kjer nam ne gre. Zato je dobro izkoristiti moč dne, da se povežemo s prijatelji in skupaj poiščemo nove ideje in nove načine. Vsaka enica daje v timu ali v sodelovanju boljše rezultate kot sama (čeprav je morda čisti individualist). To je dan za načrtovanje novih planov, za sodelovanje, surfanje po spletu… ali za novo adrenalinsko pustolovščino.


LJUBEZEN:

Edini sovražnik čustvene bližine je danes lahko premočan ego. Kadar izkoristimo moč, da dosežemo svoje, ni nujno, da smo na koncu tudi zadovoljni. Izkoristimo moč za razumevanje in sodelovanje.
Samski – včasih občutek osamljenosti povzroča strah, ker ne upamo pokazati svojih čustev. Kaj pa lahko izgubite?

ZDRAVJE:

Več glav več ve. Če se pogovorite o svojih težavah, vam morda nekdo nepričakovano poda dober nasvet.

DENAR:

Število 28 ima moč, da zna ravnati z denarjem in ima nos za dobre naložbe.

KARIERA:

Boljše rezultate boste imeli v timskem delu in v sodelovanju kot sami. Energije dneva krepijo občutek odgovornosti in spodbujajo k inteligentnemu razmišljanju.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Odgovornost je en del starševstva. Drugi del je nežnost.

PRIJATELJSTVO:

V sodelovanju s prijatelji lahko dosežete bistveno več kot sami. Morda uresničite skupni cilj ali dobite zgolj idejo. Odigrajte igrico za osebnostno rast: JAZ SEM. Morda spoznate prijatelje še iz druge plati; iz še boljše.

SPLOŠNO POČUTJE:

Za večino prijeten in umirjen dan.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.