numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 27.7.2018

Pomislite, da je že zdaj dobro in le še boljše bo.

Število 27 nam prinaša ogromno moči, upornost in borbenost pri uveljavljanju svojih potreb in želja. Časovna koda današnjega dne pa sproža in izziva rušenje. Rušenje odnosov in prijateljstva, rušenje zvez, zaletelosti na križiščih in cestah, rušenje dogovorov na poslovnih področjih… Prepire, nesreče, izgube. Zato previdno s to močjo! Če boste danes s silo dobili neko bitko, je zelo verjetno, da boste na dolgi rok vojno izgubili. Priporočam zavestno umirjanje. Kako bi ravnal vaš idealni jaz? Ali pa si predstavljajte, da vas ves dan snema skrita kamera. Saj ne želite, da vsi vidijo vaše razburjenje, nestrpnost in konfliktnost, kajne?


LJUBEZEN:

Izognite se prepiru: Če ne gre drugače, raje pojdite sami na dolg sprehod v naravo. Trenirajte molk.
Samski – raje preživite dan v naravi kot v družbi.

ZDRAVJE:

Pazljivo z ostrimi predmeti in v prometu. Danes ni dan za tvegane in nevarne športe. Predvsem osebe, ki imate v svoji numerični kodi število 13, si obvezno aktivirajte niz zaščite: 71931.

DENAR:

Verjetno ga ne boste dali iz rok; lahko pa vam ga izpulijo.

KARIERA:

Boljše je individualno delo, prenagljenost vodi v težave, prepiri in nepopustljivost tudi.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Veste, da povzročajo nenehne grožnje skoraj še večje rane v otroku kot če jih našeškate?

PRIJATELJSTVO:

Ne razčiščujte delikatnih zadev; nič ne boste rešili.

SPLOŠNO POČUTJE:

Zelo napet in rušilen dan, če se prepustimo energijam. Pozitivna naravnanost, poslušanje pozitivnih stavkov, narava – te stvari zelo zmanjšajo napetost in spreminjajo počutje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.