numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 29. 8. 2017

Denarne težave vas lahko prisilijo, da začnete ponovno vlagati v svoje znanje in tako najdete novo pot.

Večji del dneva se boste ukvarjali z odnosi (sodelovanje da – sodelovanje ne) in s financami. Nimate veliko vpliva na odločitve. Pri mnogih se bo začel proces večjih sprememb na poslovnem življenju. Dobra glasba, posneta na 432 Hz bo zelo blagodejno vplivala na vas.

LJUBEZEN:

Mnogim bo trata na sosedovem travniku bolj vabljiva. Vprašajte se, kateri kriteriji morajo biti izpolnjeni, da vam zveza daje zadovoljstvo. Sledite tem kriterijem in naj vas ne zavede lep nasmeh.

Samske bo vleklo v družbo. To je dan za usodno določena srečanja in usojene dogodke.

ZDRAVJE:

V primeru kakršnihkoli težav ne odlašajte z obiskom pri zdravniku.

DENAR:

Rešili in premagali boste finančne težave. Našli boste ustrezno pomoč.

KARIERA:

Vrata, ki se zaprejo, vas prisilijo, da se razgledate naokoli. Postanete aktivni in le tako lahko opazite pet novih vrat.

ODNOSI STARŠI/OTROCI:

Bodite jasni v besedah in ne igrajte vloge žrtve. Morda boste z vzbujanjem občutkov krivde res pridobili neko trenutno pozornost, vendar se morate zavedati, da boste izgubili bistveno več in nekaj mnogo bolj dragocenega. Nikar!

PRIJATELJSTVO:

Če boste preveč taktizirali, vam prijatelji ne bodo zaupali. Bodite to, kar ste in jasno izrazite, kar mislite.

SPLOŠNO POČUTJE:

Mnogi se boste zasmilili sami sebi. Počutili se boste nemočni in blokirani. Nič ni s tem narobe, če se to samopomilovanje predolgo ne vleče. Včasih pač potrebujemo »ramo za plakanje« in malo sočutja. Toda nikar ne dovolite, da se utopite v njem in se zagozdite v vlogo žrtve. Izgubili bi preveč energije. Potrpite, vse se bo uredilo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.