numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 30. 8. 2017

Spustite vse, kar niste vi in začnite živeti svojo pot!

Ne želim vas spodbujati, da zanetite revolucijo, zlijete šefu kavo na glavo, odložite pisalo in zaloputnete vrata. Ne. Svetujem le, da ne počnete stvari, ki so proti vaši duši in proti vašim vrednotam. Morda je že skrajni čas, da se odkrito pogovorite s pomembno žensko v vašem življenju, ki vam v zadnjem času greni razpoloženje.

LJUBEZEN:

Ne izgubljajte energije v praznem hrepenenju in obljubah, ki se ne izpolnijo. V zvezah, ki vam ne dajejo nič. Zaslužite si biti ljubljeni in spoštovani. Začnite najprej to kazati sebi, šele potem bo lahko vašemu zgledu sledila ljubljena oseba. Če se sami ne obnašate spoštljivo do sebe, se tudi drugi ne bodo.

ZDRAVJE:

Vztrajanje na poti, ki ni vaša in druženje z ljudmi, ki vam niso blizu, vam jemlje energijo in s tem zdravje. Ob zadrževanju pravih čustev se lahko srce zaduši, telo pa odreagira s preveliko težo.

DENAR:

Nepremišljeno boste trošili in zapravljali. Malo tukaj, malo tam. Kasneje vam bo manjkalo in vam bo žal. Vprašajte se: »Res potrebujem vse to?«

KARIERA:

Sledite svojo pot. Zaradi želje po uspehu ne igrajte osebe, kar vi niste in ne počnite stvari na način, ki nasprotuje vašemu značaju in temperamentu. Uspeh bo majhen, izguba pa velika. Bodite to, kar ste. Če opravljate delo, ki ga ne marate, zadnji čas, da razmislite, kako ga boste zamenjali. Veste, te stvari, ko povozimo glas srca in duše, vedno plačamo z zdravjem. Ne pristajajte na lažne bleščice, s katerimi želijo utišati vaš notranji glas. Ste v službi preko delovnih ur, ki jih ne dobite niti plačane? Povejte, da to za vas ni več sprejemljivo. Da želite drugačni dogovor.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Če želite najti notranji mir, morate poznati, kaj vam je najpomembnejše in čemu dajete prednost. Kdo je najpomembnejša oseba v vašem življenju? Res? In s čim, kako to kažete?

PRIJATELJSTVO:

Poprosite prijatelje za kakšno pomoč. Hitro boste videli, kdo se bo odzval in kdo prihaja k vam zgolj z računico v roki.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se boste počutili izkoriščeni in kot grešni kozel za tuje napake. Svoj pogled na svet boste lahko uveljavili le z odločnostjo in pogumom. Ne dovolite si vzeti sebe!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.