numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3. 2. 2018

Ozrite se vase. Kaj je za vas resnično pomembno? Dober čas za izobraževanje, osebno rast in duhovni razvoj.

Dan, ki ga je najbolje preživeti na kakšnem izobraževanju ali pri delu in pospravljanju. Zaradi dveh števil, ki se med seboj ne gledata prav prijazno ( 3 in 7), je lahko to bolj naporni dan. Morda nam stvari nikakor ne bodo šle, kot smo planirali. Nekaj se podre, nekaj se spremeni, lahko pa imamo tudi težave z avtomobilom ali s tehnologijo. Skratka – dihajmo! Danes se nam obrestuje brezplačno, zastonj delo tistega, kar nas resnično veseli. Čeprav nas bodo energije dneva premetavale in zapirale, bo bolje, če se odpremo ljudem. Če se niste vpisali v nobeno izobraževanje, pa se boste zvečer najbolje počutili, če boste dan porabili za čiščenje doma in generalno pospravljanje.

LJUBEZEN:

To je čas čustvene nestabilnosti in zmede, ko se ni pametno odločati o nobeni pomembni zadevi. Kakorkoli se bomo odločili, nas bo notranje črvičilo, ali je odločitev pravilna ali ne. Za obstoječa partnerstva je to čas preizkušnje. Ne odločajte se ne za da in ne za proti. Ozavestite svoje resnične potrebe in vrednote, da vam kasneje ne bo žal.

Samski – če ostanete doma ali greste na izobraževanje, boste bolje izkoristili dan. Nič pametnega niste zamudili.

ZDRAVJE:

To je dober dan za zdravljenje. Tudi za obisk kakšnih toplic.

DENAR:

Bolj bomo zaskrbljeni kot je to zdravo. In bolj kot bomo zaskrbljeni, manj bo denarja. Vsekakor ni dober dan za vlaganje prošenj za kredit ali povišico. Vsi bomo bolj resni in zaskrbljeni zase. Finančno korist nam bodo kasneje dala prav ta izobraževanja, ki jih sedaj začenjate. Vendar le tista, kjer vas tematika resnično zanima.

KARIERA:

Današnje resne energije najlažje prenašamo, če smo zaposleni. Prav zato bomo bolj natančni, vztrajni in sposobni opraviti tudi stvari, ki se jim sicer raje izogibamo. Dan za birokratska in računovodska urejanja. Ter za brezplačne storitve. Tudi to je oblika vlaganja.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Prihaja lahko do medsebojnih napetosti zaradi nerešenih odnosov. Tvegajte odkritost, vendar ne pojdite v spopad. V konfliktnih situacijah iščite skupne vrednote, skupne interese. Tudi, če vam danes ne uspe doseči tega, kar si želite – nič hudega. Pomembne stvari se le redkokdaj dokončno uredijo zgolj po enem pogovoru. Važno je, da ste iskreni in tvegate iskreni pogovor, tudi če danes ne »zmagate«.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstva gredo skozi sito in marsikatero se prekine. Danes je tak dan, zato ne tvegajte konfliktov tam, kjer vam oseba sicer veliko pomeni, le danes ste morda majčkeno bolj našpičeni.

SPLOŠNO POČUTJE:

Energije dneva so težje, resnejše in bolj iritirajoče. To je obdobje zmede in čustvenega nihanja, zato se posvečajte izobraževanju in osebni rasti, hodite v naravo, družite se, meditirajte.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.