numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 30. 12. 2017

Nihče ne more določati, kaj si želite. Le vi sami!

Nemiren delovni dan, kot da bi pred koncem leta želeli še vse postoriti. Hkrati se bomo lotevali več stvari, zato bomo tudi delovali bolj nervozno, hitro, površno in morda celo notranje napeto. Opravite klice, ki jih je potrebno opraviti v tem letu. Odpišite na vsa sporočila, pošljite vso potrebno pošto. Resnejše poslovne pogovore, ki zahtevajo vztrajnost, prestavite na naslednje leto in opravite vse ostalo. Hitro bomo razmišljali, z večjo lahkoto nam bo tekla beseda. To je odlični dan za trgovce, podjetnike, umetnike.. in trgovanje (če karkoli prodajate – ponudite svoje izdelke). Podpisom pomembnejših pogodb pa se raje izognite. Po opravljenem delu nikar ne zavijte domov (posebno še, če ste samski ali sami doma). Potreba po druženju in komunikaciji bo večja, pojdite v družbo ali na kakšno prireditev. Ker je dan namenjen intelektualnemu razglabljanju, nam bo dobro delo, če gremo na kakšen seminar, predavanje, predstavitev… Študentje – če imate kakšen izpit, kar pogumno!

LJUBEZEN:

Če smo v zadnjih dneh imeli večjo potrebo po dotikih, bi se sedaj s partnerjem raje pogovarjali kot mečkali. V razmerju potrebujemo tudi čas in prostor za pogovor. Le nikar ne naredite iz muhe slona. Samski – obvezno pojdite ven, v družbo, na zmenek… Nikar pa ne pretiravajte z teoretiziranjem in intelektualnim razglabljanjem. Nove čustvene zveze so še prekrhke, da bi zmogle pretirane obremenitve. Apostolstvo in ljubezen gresta težko skupaj. Dovolite, da gredo stvari lahkotno.

ZDRAVJE:

Pretirano hitenje povzroča stres, ta pa tesnobo ter najrazličnejše notranje napetosti in težave. Nekateri bodo videti navzven popolnoma mirni, znotraj njih pa bo brbotalo kot v kotlu. Telo bomo obnovili z več spanja in gibanja v naravi ter z manj hrane in ostalih škodljivih navad.

DENAR:

Verjetno bodo mnogi izbirali še zadnja darila. Dan je naklonjen manjšemu trgovanju, denar bo v nenehnem obtoku: pride – gre – pride… Vsekakor pa danes ne kupujte hiše ali avtodoma.

KARIERA:

Hitreje in lažje bomo razmišljali, zato lahko hitro opazimo še nekatere malenkosti, ki bi jih bilo smiselno popraviti. Um nam bo dobro služil, vnesli bomo potrebne popravke in nagrada sledi.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Odkrito se boste pogovorili o stvareh (ali se jih vsaj bolj jasno zavedali), ki vam težijo srce (predvsem v odnosu do staršev ali že odraslih otrok). Čeprav bo situacija na začetku pogovora morda videti precej črna, se bodo kasneje stvari umirile. Po iskrenem pogovoru boste kasneje odnose dvignili na višjo raven.

PRIJATELJSTVO:

Nekatere prijatelje boste videli v novi luči. Prav je, da jim prisluhnete in skušate razumeti, vendar pri tem nikar ne pohodite svoje duše. V prvi vrsti bodite zvesti sami sebi. Pretirana uvidevnost vas lahko hitro odpelje v laži in potvarjanje resnice. Povejte, kaj si želite, le obrekovanju se izognite.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če trenutno razrešujete večje izzive v svojem življenju, boste morda občasno imeli tesnobni občutek, da je življenje težko ali da ste izgubili svojo smer ter občutek varnosti. Nikar se ne vdajajte črnim mislim. Pojdite v družbo, povprašajte naokrog in boste videli, da ni ničesar, kar bi bilo nerešljivo. Morda vas dosedanji način življenja sploh ni podpiral in je čas, da začnete v resnici živeti svoje življenje. Na novo, drugače. Morda potrebujete le drugačen pristop. Verjemite, da se vse odvija v vaše najvišje dobro in kmalu boste osupli spoznali, da so bile vse težave samo odskočna deska k nečemu lepšemu in boljšemu. Spomnite se: »Kadar Bog daje darilo, ga daje vedno v obliki problema.« Ko rešite problem, dobite darilo, ki je nekajkrat boljše od stanja pred problemom.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.