numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 29. 12. 2017

Bodite hvaležni za to, kar imate in pričakujte še več!

Začnite dan nekoliko drugače kot običajno. Vzemite zvezek in pisalo ter naštejte vsaj minimalno 10 stvari, ki vam ugajajo na vašem telesu. Napišite, kaj to je, zakaj ste hvaležni. Npr: »Hvaležna sem za čudoviti lok svojih obrvi, za polne ustnice, ki se v kotičkih vihajo navzgor…« Nato še enkrat počasi preberite vsak stavek in se v mislih ali na glas zahvalite. Poglejte se v ogledalo in si povejte na glas ali v mislih: »Rada se imam. Res se imam rada.« Ljubezen do sebe se začne s sprejemanjem telesa. Danes so pomembni odnosi. Družina in prijatelji. Kadar zadiši po piškotih ali domačem kruhu, tudi vonj pripomore k občutku domačnosti. Tega nam ne more dati noben market. Vonj nas pravzaprav najhitreje poveže z občutki. Izkoristimo to in povabimo svoje najdražje za obloženo mizo. Vendar nikar ne razpravljajmo o nerešenih zadevah; le sprli se bomo in razpoke bomo dolgo časa popravljali. Lahko pa podpišemo kakšno dobro poslovno ali materialno pogodbo (tudi glede dedovanja) in v službi opravimo cel kup dela.

LJUBEZEN:

Ker je ravno petek, si morda lahko privoščita skok do morja ali toplic. Ali vsaj do prve savne. Pošljita otroke v varstvo in si doma pripravita dišečo kopel ter se po njej zmasirajta z naravnim oljem vrtnice. Mhm, nekaj novega se bo prebudilo.

Samski, danes je Venerin dan. Dan za ljubezen. Venera je muhasta boginja in od svojih podanic zahteva, da cenijo njene darove. Njeni darovi so šarm in očarljivost, čarobna privlačnost in »tisto nekaj«. Zato ne pojdite na zmenek v vlogi razumevajoče mame (ne glede na svoja leta ste ženska. Pika.). In tudi ne kot pametna prijateljica (takšna se hitro spremeni v nezanimivo pojavo, ki jo moški povabi za šank na pivo in ne k lepo pogrnjeni mizi). Zavedajte se, da ste unikatne. Edinstvene. Nobene druge ni enake. Ste oseba, ki jo je vredno spoznavati znova in znova. In moški – za božjo voljo, bodite to kar ste in boste definitivno daleč najbolj zanimivi.

ZDRAVJE:

Pripravite si oblogo iz samo sprejemanja in ljubezni. Če imate težave, nikar ne odlašajte z obiskom zdravnika. Marsikatero težavo pa odpravi tudi dober seks.

DENAR:

V takšnem dnevu lahko podpišete pogodbo o nakupu stanovanja ali hiše in sigurno ne boste zgrešili. Videli boste vse detajle in nihče vam ne bo mogel prodati mačka v žaklju.

KARIERA:

Z večjo lahkoto bomo opravljali zahtevane naloge in ob koncu dneva bomo zadovoljni z občutkom dobro opravljenega dela. To je odlični dan za poslovne dogovore in podpise pogodb.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Otroci tako radi pomagajo in kuhajo s starši, če le ti niso obremenjeni s točno določeno uro ter nervozni nad vsakim prahom in umazanijo. Izberite si recept (morda celo nekaj novega, kar tudi sami še ne poznate) in se skupaj lotite peke. Uživajte, ti skupni trenutki vse prehitro minejo. Naj bo danes vaš dom prostor topline in smeha. Dan, ki bo v spominu še dolgo grel vaša srca.

PRIJATELJSTVO:

Prijatelji so kot naveza v steni. Mnogih ciljev ne bi mogli doseči brez njih. Ali nas potegnejo v prepad… Družite se z ljudmi, ki jih imate radi in ob katerih se dobro počutite. Danes ni dan za velike pomembne družbe, danes izbira srce. En pravi prijatelj ogreje in posvetli srce bolj kot vsi pomembneži tega sveta. Bodite darežljivi in gostoljubni do svojih prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj čustveno se bomo odzivali na vse dražljaje iz okolice. Želeli bomo uživati brez nepotrebnega odrekanja. Tudi pri hrani. Ni važno, kaj bomo jedli, če bo le okusno, sveže, tako kot nam najbolj ugaja, velike porcije ter postreženo v lepem okolju. Zraven pa vino, rožice in svečka. Ter tiha glasba.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.