numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 30.3.2018

Delo in delovna aktivnost nam odpira nove možnosti uspeha!

Energije dneva podpirajo marljivost in delovno aktivnost. Zvečer se bomo dobro počutili, če bomo vedeli, da smo opravili kup tistih drobnih, včasih zoprnih rutinskih del, ki pa kljub vsemu morajo biti narejena. Še tako velike ustvarjalne ideje razvodenijo, če ne zavihamo rokavov in jih z delom spravimo v življenje. Danes je tak dan. Dan za čiščenje, birokratske zadeve, administracijo in računovodstvo… Za planiranje naslednjih korakov ter vsa tista mala dela, ki omogočajo velike rezultate. Ni pa ugoden dan za prošnje ali zabavo.


LJUBEZEN:

Morda se boste počutili nekoliko osamljeni kljub partnerju. Nikar ne dovolite negativnim mislim, da z vami igrajo svoj show. Današnji jezik ljubezni je skrb in urejanje doma. Tudi to je ljubezen in tudi te dejavnosti ohranjajo skupnost.
Samski danes morda ne najdete princa svojih sanj, lahko pa najdete v prijatelju sorodno dušo. Današnji pogovori bodo verjetno obarvani z resnejšimi barvami. Brezskrbno prepuščanje lahko hitro označimo za lahkomiselnost.

ZDRAVJE:

To je odličen dan za obisk pri zdravniku, ne pa tudi za puljenje zob. Sposobnost regeneracije in samozdravljenja bo večja.

DENAR:

Nič kaj radi ne bomo prisluhnili kakšnim prošnjam. Tudi sicer je kar dobro, da smo danes bolj previdni pri naložbah ali posojanju, saj so možne težave in izgube.

KARIERA:

Današnji dan prinaša nagnjenost k skrbem in pretiranemu razmišljanju o prihodnosti. Morda bomo preveč razmišljalo o tem, kaj še moramo, kaj gre lahko narobe, kaj nam lahko manjka… Je pa odlični dan za marljivo delo, za urejanje vseh tistih stvari, ki zahtevajo natančnost in potrpežljivost, urejanje dokumentacije in birokracije, pa za načrtovanje poslovnih korakov v prihodnje. Danes se je pametno zanašati le nase. Ne iščimo pomoči od drugih in ne prosimo za usluge. Marsikatero težavo lahko preprečimo z notranjo umiritvijo in pozitivnim pogledom.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Skupno risanje ali skupno učenje tujega jezika zelo poveže starše in otroke. Če nikamor ne greste, pa se morda lotite skupnega čiščenja in pospravljanja omar. Ker je to delovni dan, je dobro, da imajo tudi otroci svoje zadolžitve in odgovornosti. Ne le samo zase, temveč nekaj, kar koristi celi družini.

PRIJATELJSTVO:

Prošnja kakšnega prijatelja nas lahko nekoliko neprijetno vrže iz tira. Čeprav bomo vsi bolj gledali nase in na svojo prihodnost, ne zaprimo vrat ljudem, ki nam nekaj pomenijo. Danes potrebuje pomoč on, naslednjič nekdo drugi, potem morda tudi mi. Stiki so vredni toliko, koliko nam je mar za osebo. Nikoli ne bom razumela miselnosti v stilu: pri denarju se prijateljstvo neha. Pa kaj je pomembneje: denar ali prijateljstvo? Postali smo že tako pohlepni, da pogosto pozabimo, kaj je tisto, kar res šteje v našem življenju. Rada imam denar, prijatelji pa so mi vredni bistveno več.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bo to nekoliko resnejši dan. Vendar bomo zvečer zadovoljni toliko bolj, kolikor več bomo čez dan opravili.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.