numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 29.4.2018

Današnje jeze ne hrani za jutri (Tatarski pregovor).

Dan oblikujeta dve materialni števili, pa bi to lahko bil materialno, poslovno in finančno zelo uspešen in ploden dan, če ne bi bila nedelja in še s polno luno povrhu. Negativni aspekti teh dveh števil se kažejo predvsem na področju odnosov. Vzpodbujajo laži, ljubosumje, manipuliranje, pa tudi maščevalnost in željo po tem, da bi koga prizadeli. Skratka – malo previdnosti v odnosih in razmerjih ne bo odveč. Koleriki – previdneje tudi na cesti. Saj vem, da ste najbolj pametni in najboljši vozniki, toda zaradi kakšnega mečkača na cesti si nikar ne uničite prihodnjih dni ?.


LJUBEZEN:

Zelo jasno se bo kazalo, kakšen je vajin resnični odnos. Težko bo ostalo karkoli skrito. Naj se bliska in grmi raje v postelji.
Samski – dober dan za druženje in za zmenke. Pronicljivi boste in hitreje boste videli, kaj se skriva izza kulis.

ZDRAVJE:

Seks je danes najboljši antibiotik za razpokana razmerja, antihistaminik za skrhane odnose ter analgetik za prevroče glave. Izognite se puljenju zob in operacijam, če se le da.

DENAR:

Težje vam bo kdorkoli prodal mačka v žaklju. Lahko pa dobite kaj na račun svoje privlačnosti in seksepilnosti.

KARIERA:

Če delate, boste morda odkrili celo kakšno izboljšavo ali zakaj stvar do sedaj ni delovala, kot ste si želeli. Dober dan za biznis in poslovne odločitve.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ljubeča skrb, sprejemanje in spodbujanje – otroci vam bodo večno hvaležni za ta čudoviti trojček.

PRIJATELJSTVO:

Prijazna beseda je obliž, ki celi ranjena srca. Danes bomo bolj pronicljivi, pa bomo tudi hitreje odkrivali, kaj teži prijatelja.

SPLOŠNO POČUTJE:

Dan bo večinoma dober, večjo napetost bodo občutili ljudje, ki imajo v svoji osebni numerični kodi števili 4 in 5.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.