numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 30. 1. 2018

Bodite pristni in sami svoji. Vseh ostalih je že dovolj!

Dan je namenjen posvečanju sebi, svojim dragim in domu. Adaptacijam, manjšim in večjim popravilom, gospodinjskim opravilom, negi družinskih članov, investicijam… Prav tako pa tudi razreševanju starih vzorcev iz otroštva, ki še vedno negativno vplivajo na nas, naše počutje in vedenje. To je dober dan za obisk pri družinskem terapevtu in svetovalcu. Energije dneva podpirajo delo z ljudmi, družinska svetovanja in vse, kar je povezano z domom in družino. To je odličen dan za zaroko, poroko ali začetek skupnega življenja.

LJUBEZEN:

Danes bi morala imeti družina in partner prednost pred vsem drugim delovanjem. Povejte partnerju, da je še vedno ljubezen vašega življenja. Vsi smo lačni pozornosti in nežnosti. Ter toplih besed.

Samski – očarljivi boste in izžarevali boste posebni šarm. Pojdite na tečaj kuhanja; morda pa tam najdete sorodno dušo.

ZDRAVJE:

Dan je odličen za obisk pri zdravniku, saj bomo vsi nekoliko bolj senzibilni kot običajno, zato se hitreje opazijo stvari, ki bi jih sicer spregledali. Pijte veliko vode.

DENAR:

Ni videti večjih padcev na materialnem stanju. Prav nasprotno; lahko smo uspešni pri vlaganju ali kaj dobimo od svojih domačih ter prijateljev.

KARIERA:

Podjetniki se danes raje izogibajte poslovnih pogajanj in sklenitev pogodb. Posli ne bodo dali rezultatov. Lahko pa izjemno vplivamo na svoje kasnejše poslovne uspehe, če se lotimo odstranjevanja omejujočih prepričanj in negativnih vzorcev.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Verjetno boste uživali med svojimi domačimi. Morda se skupaj z otroki lotite peke piškotov ali česarkoli drugega; glavno je, da nekaj skupaj spečete. Delovali boste pomirjujoče in jim dajali blagodejni občutek varnosti. Še mnogo let kasneje se bodo spomnili, kako diši dom. In hvaležni bodo.

PRIJATELJSTVO:

Večinoma se bomo najbolje počutili v zavetju svojega doma. Pa vendar bomo imeli pomemben vpliv na svoje prijatelje. Morda kakšna oseba drugače pogleda na svojo situacijo prav zaradi naših besed. Širimo tople in pozitivne besede.

SPLOŠNO POČUTJE:

Predlagam vam igrico Mojih 5: spomnite se vsaj 5 dogodkov, kjer ste bili uspešni, zadovoljni in kjer ste dobili nekaj, kar vam je veliko pomenilo. Najprej se jih spomnite, nato pa jih ponovno podoživite. V te spomine vključite vse čute. Opazite vse barve, odtenke, kot da ste sedaj v tem dogodku. Opazujte gibanje okrog sebe v vsakem posameznem dogodku. Prisluhnite glasovom in globoko vdihnite vonj dogodka. Če bi to komu pripovedovali ali pisali knjigo, kakšen bi bil naslov tega dogodka? Vzemite si čas in tako podoživite vsak dogodek posebej. Zraven si na list papirja napišite naslove dogodkov. Med podoživljanjem enega in drugega dogodka se premaknite in popijte požirek vode. Na koncu preberite vseh pet naslovov, globoko vdihnite vse spomine skupaj in si recite: Moj svet skrbi zame. Ljubim življenje in življenje ljubi mene.«


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.