numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 31.7.2018

Sledite svojim sanjam. Nihče drugi jim ne bo.

Dan je kot nalašč za postavljanje novih temeljev. Ko jasno čutite, kaj želite in kaj bi delovalo, je potrebno preiti v akcijo. Za mnoge stvari si je dobro narediti strategijo, mnogih stvari pa ne moremo načrtovati. Takrat pač skočimo in naredimo. Dan ni ugoden za odpiranje nove firme ali za start v nov način življenja. Definitivno pa je za to, da veste, kaj zares hočete. Da si postavite svoja pravila, ki vas bodo vodila skozi življenje. Katerih je vaših 10 osebnih zapovedi? Jih imate? In kaj je potrebno spremeniti v dosedanjem načinu življenja, da se lahko začnete držati svojih pravil in postopno preidete na svojo pot?


LJUBEZEN:

Čutili boste, kaj želite in kaj bi radi. Pogumno stopite korak naprej. Ne čakajte, dajte pobudo. Naj zaveje nov, svež veter.
Samski – kako vzdržujete svojo samskost? Kaj počnete? No, zdaj pa to obrnite na glavo. Pogum velja. Morda pa zagledate starega znanca v novi luči.

ZDRAVJE:

Na udaru so oči, kosti, zobje, glava…

DENAR:

Če boste začeli razmišljati o novih korakih, boste uspeli rešiti vse materialne probleme.

KARIERA:

Dobro je imeti plan, včasih pa je potrebno le dvigniti telefon in jasno povedati, kaj bi radi. Kadar so informacije nejasne, so prav osebna pravila kažipot skozi labirint. Bolje se je osredotočiti na še nedokončana dela, z novimi projekti pa počakati.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Namig – kakšna športna dejavnost?

PRIJATELJSTVO:

Kakšna skupinska aktivnost bi dobro delovala na počutje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bo to prijeten in uspešen dan. Nekaj več napetosti za osebe, ki imate v svoji numerični kodi števila 6, 8 in 9.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.