numeroloski-opis-meseca-avgust

Avgust 2018

Življenje je pustolovščina. Ne veš, kam te bo pripeljalo.

Numerološko je avgust mesec novih začetkov, vendar mu retrogradno gibanje Merkurja daje drugačno noto. Zahteva, da preverimo svoje dosedanje načine delovanja in spremenimo tisto, kar se spremeniti da. Morda ne moremo takoj dobiti druge službe, lahko pa vplivamo na to, katerim mislim dajemo prostor in kakšne navade imamo. Če imamo navado biti uboga žrtev, nam bo življenje vsekakor ponudilo veliko možnosti za trpljenje. Avgust nam kaže, kje smo se zataknili. Tam je potrebna sprememba. Če ne moremo takoj spremeniti okoliščin, spremenimo način mišljenja in to, kam bomo usmerjali svojo pozornost. V pozitivo ali v tisto, kar nam manjka? Kadar padem v kakšno neprijetno okoliščino, pomislim, koliko ljudi bi prav ta hip takoj in z veseljem zamenjali z menoj. In takoj opazim, da imam ogromno stvari, za katere sem hvaležna.

Dajte prostor svoji ustvarjalnosti. Zamenjajte prepričanja v zvezi z njo, če vas sedanja ovirajo. Prisluhnite, kaj vam energijo daje in kaj vam jemlje. Poslovne odločitve pa raje prestavite na konec avgusta. Sedaj zaključujte že odprte stare projekte.

LJUBEZEN:

Želite spremembo v svojem razmerju? Najprej se osredotočite na to, kaj je že dobrega. Bodite hvaležni in se vsaki dan zahvaljujte (v mislih… pišite… povejte kdaj pa kdaj partnerju) vsem tistim drobnim stvarem, ki vajino zvezo ohranjajo živo. Razmerje bo začelo pridobivati na moči, na energiji in potem boste lažje predlagali partnerju še kakšne dodatne spremembe. Če se boste zgolj pritoževali, boste dobili mnogo možnosti za nadaljevanje pritoževanja.

Samski – pride lahko do nepričakovanega in usodnega srečanja. Mnogi trpijo zaradi osamljenosti. Bolj kot čutijo težo samote, manj možnosti imajo za partnerstvo. Ljubezen je visoka vibracija, na težkih tleh ne poženejo njena semena. Zahvaljujte se vsaki dan, da ste samski. Nekateri se morajo prej še razvezati. Vi že imate pripravljeni prostor ob sebi. Iščite lepe stvari in našli boste ljubezen. Ne čakajte, da vas nekdo vzljubi. Začnite dajati ljubezen; sebi, sosedom, živalim, naključnim znancem…

ZDRAVJE:

Ne glede na to, kakšno diagnozo imate, začnite dan s hvaležnostjo za vse tiste stvari, ki še vedno delujejo. Vaša glava naj lovi spodbudne misli, telesu dajte čim več tega, kar resnično potrebuje in videli boste – tudi čudeži se dogajajo.

DENAR:

S hvaležnostjo ga prejemajte in dajajte. S pretiranim oklepanjem le sporočate svoj strah pred pomanjkanjem. Mnogim uspe z varčevanjem in skopostjo pridobiti veliko denarja. Ne poznam ljudi, ki bi s takšnim načinom živeli polno življenje in bili srečni. Večinoma imajo materialne dobrine, ki se kmalu lahko spremenijo v njihovo kletko. Mnogi skopuhi so sami in osamljeni. Ni potrebno izbirati med prijateljstvom in denarjem. Oboje imate lahko, če se boste nehali oklepati strahu.

KARIERA:

Čas je, da dokončate svoje še nedokončane projekte. Le lotite se jih morda nekoliko drugače kot do sedaj. Novih podvigov se lotevajte šele po 20. avgustu.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Zadnjič sem se pogovarjala s sosedo. V lanskem letu je izgubila sestro. Še vedno objokuje svojo usodo. Toži: »Vsaki dan sva se slišali. Vse sva si povedali. Joj, kako jo pogrešam. Kako naj vidim kaj lepega okrog sebe, ko nje ni več. Čisto sama sem na svetu.« Da se razumemo – poznam žalost izgube in to je normalni korak v žalovanju. Če oseba ostane v objokovanju, pa je to njena izbira. Lahko bi rekla tudi takole: »Kakšno srečo sem imela v življenju. Več kot 5o let sem imela čudovito sestro, ki mi je bila hkrati tudi najboljša prijateljica. To je mnogo več kot ima večina Slovencev. Lahko sem hvaležna življenju za to čudovito darilo.« Prepričana sem, da bi se njena rana hitreje celila in verjetno bi bila manj osamljena, saj bi ji življenje ponudilo kakšno drugo prijateljstvo. Tako pa večina znancev beži od njenega nenehnega jadikovanja. Da, življenja ne moremo kontrolirati. Toda v vsakem trenutku izbiramo, kako bomo gledali na okoliščine. Od te odločitve je odvisna naša nadaljna usoda.

PRIJATELJSTVO:

Morda bomo nekatere zveze zaključili. Tiste, ki nam jemljejo energijo. Večinoma smo vzgojeni v duhu, da moramo biti dobri do drugih. Pogosto se to sprevrže, da smo dobri do drugih in slabi do sebe. Če vam nekdo jemlje energijo, res mislite, da morate tej osebi še naprej stati ob strani? Sicer niste dovolj dobri? Kdo je to rekel? Res verjamete v to? Kaj se mora zgoditi, da dobite notranje dovoljenje, da se umaknete? Vas morajo že nekajkrat mahniti po glavi ali zadostuje občutek, da se ob osebi ne počutite dobro?

SPLOŠNO POČUTJE:

Avgusta se bomo vse močneje zavedali kontrasta in razdalje med tem, kaj si resnično želimo in tem, kje smo. To je dobro. Preden greste v spreminjanje, vas prosim le, da ne podirate za seboj z jezo, zamero in nezadovoljstvom. S čustvi, s kakršnimi odhajate, boste sejali nove možnosti. Bodite hvaležni. Če drugo ne, pa zato, da ste se rodili na tej strani sredozemskega morja in imate možnost izbire in sprememb. Vedno imate nekaj, za kar ste lahko hvaležni. Z mislijo na te darove iščite boljše možnosti in nove poti.


Zgornji opis je splošni okvir meseca, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.