numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5. 1. 2018

Uredite materialne stvari. Ko združite materialno delovanje s svojimi vrednotami, vam uspe celo veliki met.

Današnji dan oblikujeta dve med seboj manj kompatibilni števili (5 – 8), pa nas bo eno število gnalo naprej, drugo pa zaustavljalo (kar lahko vpliva na porast tesnobe). Najbolje bomo izkoristili vplive dneva, če se lotimo »koraka naprej« na poslovnem področju. Vendar ne v smislu pogajanj ali podpisov pogodb, temveč bolj v smislu razumske presoje in analize obstoječega stanja.

  1. Kakšna je želja, vizija?
  2. Kaj že počnete v tej smeri?
  3. Kakšni so trenutni rezultati sedanjega delovanja?
  4. Ideje za nove možnosti delovanja.
  5. Kaj je potrebno storiti za uresničenje teh idej?

Če vse to že veste, zavihajte rokave in delajte. Bolj, kot boste aktivni, bolje se boste zvečer počutili. Predvsem se lotite tistih zoprnih rutinskih del, ki zahtevajo potrpežljivo vztrajnost in natančnost. Uredite in oddajte vse dokumente, ki jih je potrebno oddati, vse izračune, bilance… Ne tvegajte in ne vlagajte kakršnihkoli prošenj. Če niste ravno podjetnik in vas zgornji napotki ne zanimajo, pa počistite in uredite predale in omare.

Energije dneva lahko povzročajo težave pri gibanju. Manj jih bomo imeli, če bomo čimbolj gibljivi. Privoščimo si vsaj kakšne raztezne vaje. To je dober dan za obisk zdravnika.

LJUBEZEN:

Partnerstvo ni le ljubeče gruljenje in štetje zvezd. Včasih se je potrebno potruditi, da ob svojih željah in strahovih opazimo tudi potrebe partnerja. No, danes je tak dan. Dobro se je zavedati, da vsako partnersko zvezo sestavljata dve različni osebi, ki imata vsaka svoje želje in potrebe, sanje in strahove. Pogosto ni potrebno storiti ničesar drugega kot zgolj prisluhniti. Ne mislite, da morate s tem, ko poslušate partnerja, hkrati že prevzeti reševanje njegove situacije. Saj je odrasla oseba, bo že povedal/povedala, če bo potreboval/potrebovala konkretno pomoč.

Samski boste imeli več uspeha v prijateljstvu kot v partnerstvu.

ZDRAVJE:

Dan je kot naročen za obisk pri zdravniku ter za različno zdravljenje, kot tudi za začetek neke nove telesne aktivnosti. Že poznate Tibetanske vaje? Morda je čas, da jih vključite v svoj vsakdanjik. Ali se vpišete v fitnes, na ples ali v novo športno aktivnost, ali zgolj začnete z razteznimi vajami. Poglejte si stran Vizija zdravja, našli boste mnogo koristnih nasvetov in prikazov vaj.

DENAR:

Ob nakupu večjih stvari bodite previdni, saj lahko veliko dobite ali veliko izgubite (kraja, goljufija). Če že greste v kak nakup, se posvetujte s strokovnjakom. Ne posojajte denarja in ne prosite zanj. Danes bomo vsi nekoliko bolj zaprtih rok in denarnic. Vsi bomo bolj zaskrbljeni in bomo mislili zgolj nase.

KARIERA:

Dvotirno – lahko je padec, izguba služba ali pa napredovanje. Pri spremembi se večja korist pokaže šele kasneje. Na začetku imate lahko občutek nazadovanja. Sicer pa je to delovni dan in največjo korist boste imeli od tega, če se lotite dela. Tistega rutinskega, rahlo dolgočasnega, ki zahteva osredotočenost, natančnost, vztrajnost in disciplino.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Mnogi starši in otroci na energetskem nivoju niso kompatibilni. Če ne bi bili v krvnem sorodstvu, jih verjetno ne bi nič vezalo in povezovalo. To je vir bolečine v mnogih družinah. Ne glede na to, koliko se starš trudi, z otrokom ne more vzpostaviti prave bližine. In otrok se počuti osamljenega in samega, čeprav mu starši nudijo vse, kar lahko. Temu pravim odnos med ptičem in ribo. Oba sta lahko čudovita, le skupnega energetskega elementa nimata. Pa vendar – ni težko imeti rad otroka, s katerim si na isti valovni dolžini. Kjer je takojšnje spontano ujemanje in bližina. Toda iskati dobro v otroku, ki ga težje razumeš in čutiš z njim, ga spoštovati, čeprav ti gre zaradi drugačne energije včasih krepko na živce – temu lahko rečemo ljubezen. Zato se nikar ne utapljajte v občutkih krivde, če sta iz različnih energij. Imejte pred očmi njihove pozitivne lastnosti in bodite potrpežljivi. Izrazite jim hvaležnost in poglejte, kaj dobrega ste zaradi tega odnosa pridobili, naredili, spoznali, se naučili.

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo nam je danes lahko vir velikega zadovoljstva, čeprav nam bodo velike družbe in zabave najverjetneje manj ustrezale. Vendar se ob prijateljskem pogovoru tudi notranja tesnoba bistveno zmanjša. Vsi potrebujemo občutek, da nismo sami. In o marsikateri situaciji se lažje pogovorimo s prijateljem kot s partnerjem.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo notranje bolj tesnobni in napeti, predvsem pa zaskrbljeni glede svoje finančne in materialne poslovne prihodnosti. Ni potrebno s silo potiskati teh misli in bežati od njih. Bolj kot bomo skušali biti na silo zadovoljni, večjo moč bodo dobivale te negativne misli. Dobro bi bilo, da bi se večkrat v dnevu načrtno ustavili in umirili. Mnogi se z lahkoto sprostijo, če se udobno namestijo in zgolj zaprejo oči. Ter nato mirno opazujejo svoj dih: kako vdihnejo, kako dih potuje po telesu, kje se ustavi, kako izdihnemo… Nič ni potrebno storiti, le obrniti pozornost na svoj dih. Vzemite si vsaj malo časa in pojdite na sprehod v naravo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.