numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4.8.2018

Če ti nekaj ni všeč, spremeni. Če ne moreš spremeniti stvari, spremeni svoje navade glede te stvari in situacija se bo spremenila.

Energije dneva spodbujajo želje po spremembi, po begu in po novih pogojih. Najbolj napeto bo seveda tam, kjer svoje nezadovoljstvo potiskate pod preprogo in se nočete soočiti z okoliščinami. Poči lahko kakšno razmerje, odnos… Vendar to ni nujno tudi slabo. Prav nasprotno. Le hitrim odločitvam se raje izognite. Trmasto vztrajanje pri svojem povzroča prepire in povečuje težave.


LJUBEZEN:

Vse težje bomo pristajali na odnose, v katerih ne moremo razvijati svoje osebnosti in biti to, kar smo. Strah pred samoto bo manjši, pa se lahko tudi kakšna zveza hitreje pretrga. Odlično; prostor za nekaj boljšega.
Samski – ljubezen ni nekaj, kar si lahko zaslužite. Je darilo življenja, ko ljubite sebe in življenje.

ZDRAVJE:

Prepuščanje hitrim užitkom lahko izstavi visok račun.

DENAR:

Ni ugoden dan za nakupe.

KARIERA:

Dan za delo. Bolj kot bomo marljivi čez dan, boljše se bomo počutili zvečer.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Tudi skupno kuhanje ali pečenje lahko zbližuje (pazite le na varnost). Bodite inovativni. Če želijo otroci recept nekoliko prikrojiti, jim omogočite to izkušnjo. Ni najpomembnejši rezultat, temveč izkušnja.

PRIJATELJSTVO:

Že od nekdaj ima hrana poseben pomen. Ni slučajno, da tudi poslovne partnerje peljemo na kosilo… Prijatelje pa povabimo zgolj zato, ker jih imamo radi in se ob njih dobro počutimo. Uživajte v skupnih trenutkih v tem kratkem času na zemlji.

SPLOŠNO POČUTJE:

Za marsikoga morda nekoliko napet dan (posebno za trojke, osmice in devetke), ko hitro lahko pride do nerazumevanja in nezadovoljstva. Izogibajte se hitrim odločitvam; obžalovali jih boste.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.