numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 3.8.2018

Življenje je cel kolaž nepričakovanih trenutkov.

Dan ponuja podobne spodbude kot včerajšnji. Trojka v dnevu spodbuja pogum pri čiščenju odnosov z ženskami. Prav tako podpira ustvarjalnost; pisanje, slikanje, karkoli vas osrečuje… Čas je že, da prisluhnete svojemu srcu, ni res? Ne dovolite, da mine katerikoli dan, da ne bi naredili nekaj prijetnega, dobrega, pozitivnega zase in za svojo dušo. Pomembne pogodbe podpisujte šele v zadnji tretjini meseca ali v septembru.


LJUBEZEN:

Predstavljajte si, da bi bil to vaš zadnji dan skupaj z vašim partnerjem. Kaj bi želeli početi? Kako bi se vedli do njega? Bodite takšni in se pustite presenetiti rezultatom.
Samski – pojdite v družbo, na zabavo, zmenek… srce in telo vam morda prebudi nova oseba..

ZDRAVJE:

Način razmišljanja ima velik vpliv na počutje in zdravje. Previdno na cesti; bolj na udaru so glava, oči, srce in kosti.

DENAR:

Vložite ga v nakup stvari, ki osrečujejo vašo dušo in srce; morda neko novo izobraževanje ali nov hobi, nova športna dejavnost ali karta za koncert…

KARIERA:

Podobni vplivi kot so bili včeraj. Pogumno izražajte svoje želje, vendar ne bodite zaletavi. Če se pojavi prepreka – nič hudega. Zadihajte in počakajte, da se odstrani. Sicer pa se lahko mimogrede dogovorite za kakšno stvar, ki se predtem nikakor ni hotela premakniti naprej.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Trenutki, ki jih preživite v skupni igri in zabavi so neprecenljivi. So gradniki zdrave samopodobe in občutka povezanosti.

PRIJATELJSTVO:

Povabite prijatelje vsaj na kakšen sladoled, če nič drugega.

SPLOŠNO POČUTJE:

Dober dan, v katerem bomo čutili večjo dozo moči in poguma. Malo manj ugoden morda le za sedmice in osmice.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.