numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5. 2. 2018

Čim širši je um, tem bolj trpi zaradi meja (Thihaudiere).

To je lahko dober dan za začetek poslovnih dogovarjanj in sodelovanj s tujino, ne pa tudi za podpis dokončnih pogodb. Najbolj idealno bi preživeli dan, če bi šli na kakšen izlet ali strokovno ekskurzijo. Energije dneva spodbijajo vse dejavnosti, ki so povezane s sodobno tehnologijo, turizmom, spletnim marketingom, estetiko …

LJUBEZEN:

Razčistite stvari, ki otežujejo vaš odnos, da lahko razmerje  zaživi na nov način in z novo  energijo.

Samskim se lahko zgodi usodno določeno srečanje, vendar redkokdaj ta zveza obstane, razen kadar gre za povezavo s tujcem ali pa srečanja, ki se zgodijo v tujini.

ZDRAVJE:

Dober čas za čiščenje telesa, za post, za nego telesa, da se zdravje ohrani.

DENAR:

Preden se lotite nekaj novega, raje zaključite vse stare stvari. Vrata denarnega ali materialnega obilja se vam odpirajo v tujini ali v sodelovanju s tujino.

KARIERA:

To je dober čas za zaključek obremenjujočega delovnega razmerja, vendar je potrebna velika previdnost  pri novih začetkih. Veliko časa lahko poteče, preden najdete ustrezno delo zase.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Razrešite nezadovoljujoče odnose in poglejte, katera pravila niso več ustrezna. Dober čas, da se odrasli otroci zahvalijo svojim staršem za vse, kar so dobrega dobili in oddidejo od doma. Starši, zaupajte svojim otrokom ter jih pospremite z ljubeznijo.

PRIJATELJSTVO:

Ohranjajte odnose s tistimi osebami, ob katerih ste boljša oseba in mirno oddidite od tistih, ki v vas spodbujajo vaše slabe lastnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda ste utrujeni in brez energije. Vendar bo vse ok. Preden se zdani, je noč videti najbolj črna. Ste tik pred jutranjo zarjo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.