numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6. 2. 2018

Življenje se vam obrača v bolj srečno in pozitivno smer, privabljate razcvet in obilje.

Dan je naklonjen poslovnim zadevam, novim projektom in novim poslovnim pogodbam. Idealen je predvsem za trša pogajanja, kjer morate biti močni, prodorni in precej bojeviti. Tam, kjer ste se ustavili – tam nadaljujte z neko novo, drugačno potezo. Ter za vsa tekmovanja. Izogibajte se le nenadnim nepričakovanim potovanjem in prepirom.

LJUBEZEN:

Nova strast lahko prav na novo obarva staro razmerje. Danes je dan za ljubezen.
Previdno pri skokih čez plot: lahko se vam strgajo hlače in denarnica!

Samski se le ozrite okrog sebe. Pogled vam bo kmalu obstal na prijaznem obrazu in sijočih očeh. In če vaju strast odnese s svojim tokom že na prvem zmenku – nikar ne moralizirajte. Prepustite se ji. Danes je tak dan.

ZDRAVJE:

Vnesite v svoje življenje spremembe, za katere vam bo telo hvaležno. Poudarek je na vodi in plavanju.

DENAR:

Obetajo se nam možnosti za dobre pogodbe. Odprite um in oči: nepričakovano se lahko pojavijo priložnosti za dober zaslužek.

KARIERA:

To je odličen dan za trda pogajanja. Hitreje se bomo sposobni soočati z nepričakovanimi zapleti, prodornejši bomo in jasno bomo zaslutili, kje se skrivajo možne pasti. Pogodbe, ki jih bomo podpisali, bodo dale dobre rezultate. Nasvet dneva je: bodimo prožni in ustvarjalni. Nepričakovano se nam bodo odprla nova vrata v uspeh in obilje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Hitro se lahko zgodi, da bomo želeli vsako stvar dodatno opremiti s pridigo in moraliziranjem. Eh, čisto resno: res mislite, da s tem dosežete karkoli dobrega in koristnega?

PRIJATELJSTVO:

Verjetno se bomo raje ukvarjali sami s seboj, kot s prijatelji. Bolj bomo občutljivi na tiste lastnosti prijateljev, ki nam ne ugajajo. Posebno še, če jih skušajo prikriti. Takrat jih bomo še hitreje zaznali. Bližje kot sodelovanje nam bo tekmovanje. Kdo bo koga in kdo ima bolj prav. Pa vendar – če uspemo ohraniti prožnost in neobsojanje, bomo uživali v krogu starih in novih prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Dan je lahko čustveno naporen, vsa čustva bodo nekako močnejša. Razdražljivi bomo in notranje nemirni, hitreje pripravljeni na vojno. In na ljubezen. Seksualna energija je v porastu.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.