numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8.6.2018

Nobeno opravilo ni previsoko ali prenizko zame. Če je kaj potrebno opraviti, to storim. (Louise Hay)

Dan oblikujeta dve transformativni števili, eno duhovno in eno materialno. Materialna osmica bo v nas sprožala potrebo po konkretnem delovanju in ker ne zna čakati, potrebuje hitre zmage. Toda sedmica v dnevu tega ne spodbuja. Zato bomo verjetno bolj nemirni, z ogromno energije in vse bomo želeli storiti takoj. Tukaj pa se zna zatikati. Postavljale se nam bodo blokade, zastoji, zamude… Nekaj se bomo dogovorili, pa si bo oseba premislila… ali se nam bo v najbolj nepravem času pokvaril računalnik… To impulzivno energijo lahko koristno uporabimo za predstavitve svojih projektov in načrtov, za nastopanje in zabavo, športna tekmovanja… Tam, kjer moramo nekoliko bolj razmisliti glede poslov, pa načrtovanje ter podpisovanje pogodb raje prestavimo.


LJUBEZEN:

Energije dneva lahko razburkajo gladino čustev. Prehitro lahko odreagiramo in se jezimo, če bo partner reagiral drugače od naših pričakovanj. Ja, nikakor ne bomo mogli imeti vsega pod svojim nadzorom.
Samski – osmica se težko sooča z nepredvidljivimi situacijami in čustva so še kako nepredvidljiva. Je pa dober dan za zabavo.

ZDRAVJE:

Poletni trojček sonce-zelenje-voda je krasno zdravilo in preventiva. Prevelika želja po nadzoru povzroča tesnobo in visoki pritisk, prevelika impulzivnost pa glavobole in nagnjenost k poškodbam.

DENAR:

Dvojno – nepričakovano lahko nekaj dobimo ali bo pozitivno rešena kakšna naša prošnja, ali doživimo manjšo krajo. Niz zaščite 71931 deluje!

KARIERA:

Ni dan za podpisovanje poslovnih pogodb ali za pomembna načrtovanja. Vsaj nekajkrat si bomo še premislili. Je pa odličen dan za promocijo, nastop in predstavitev.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nagnjeni bomo k prehitrim reakcijam. Vzemite si najprej trenutek časa, zadihajte, šele potem odgovorite otroku. Se boste manj zapletali.

PRIJATELJSTVO:

Pojdite s prijatelji na klepet, na izlet ali potovanje. Druženje bo dobro vplivalo na vse.

SPLOŠNO POČUTJE:

Nekaj težav lahko doživijo »petice« in ljudje, ki bodo prehitro ter brez premisleka skočili v novo idejo. Bolj, kot bomo želeli imeti nadzor nad stvarmi, bolj bomo tesnobni in morda slabe volje. Če se prepustimo toku in zgolj radovedno opazujemo, pa lahko naletimo na nekaj zelo dragocenega.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.