numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 7.6.2018

Milina in nežnost odpirata vrata, ki jih moč ne more.

Sedmica v dnevu daje dostop do drugačnih, bolj subtilnih ter intuitivnih zaznav. Kaj ste sanjali ponoči? Te sanje imajo morda precej globlji pomen kot bi prvi mah pomislili. Idealno bi bilo, če lahko ta dan posvetimo sebi. Negi, meditaciji, plesu in aktivnostim v vodi ter ob vodi. Svojim hobijem in ustvarjalnosti. Za biznis pa je to precej manj naklonjen dan. Ni dobro za sklepanje pogodb, verjetno dogovori ne bodo držali. Težko se bomo lotili napornega in nezanimivega, dolgočasnega dela.


LJUBEZEN:

Nežnost odpira vrata, ki jih sila ne zmore.
Samski – morda vas pritegne kakšna oseba, vendar je vprašanje, koliko časa vam bo zanimiva.

ZDRAVJE:

Danes je dober dan za postenje ali čiščenje. Če zmorete zdržati le ob vodi in sveže stisnjenih sokovih, vam bo telo hvaležno.

DENAR:

Manj kot boste o njem razmišljali, več ga boste imeli. Prihaja iz vseh koncev in krajev.

KARIERA:

Ni dober dan za pogajanja in podpise pogodb. Lahko pa se vam nepričakovano pokaže neka nova pot za dosego cilja.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Meja med domišljijo in lažjo bo nekoliko zabrisana. Nič hudega. Poslušajte otroka, nato pa mu predlagajte, da začne zapisovati svoje domišljijske zgodbice. Pokažite mu, da je domišljija cenjeni dar, ki ga lahko uporabi na boljše načine kot, da jo spremeni v laž.

PRIJATELJSTVO:

Danes uporabljajmo nežne besede. Srca so ranljiva.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se bomo počutili bolj lenobne in brez energije. Saj ni potrebno zmeraj delati in dajati od sebe vse in še več. Dan je za carkljanje, za sproščene kopeli, za ples. Imamo malo manj energije, pa varčujmo z njo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.