numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9.7.2018

Če želimo spremeniti svoje življenje, moramo spremeniti odločitve o tem, za kaj se bomo zavzemali in kaj bomo storili.

Število 9 je število, ki zmore prestopiti vse meje in omejitve. Tisto, kar jo lahko ustavlja, je njena lastna trma in upornost. Skupaj z energijo meseca ni naklonjena napredovanju, temveč rezanju, čiščenju, odstranjevanju… Naj bodo to naše lastne blokade. Ne lotevajte se nečesa novega. Čas je novostim ugoden šele od jeseni naprej. Je pa dan za delo, pospravljanje, čiščenje (omaric, hladilnika, predalov in omar…) in delo na vrtu. Previdnost se svetuje le osebam, ki imajo v svoji kodi število 4. Aktivirajte si že zjutraj niz za zaščito: 71931.


LJUBEZEN:

Zamenjajte pametovanje z nežnostjo in seksom – bolje se boste počutili vi in partner.
Samski – poznanstvo s kakšnim tujcem vam zna prinesti več kot si mislite.

ZDRAVJE:

Energije dneva so silno naklonjene obnovi in regeneraciji organizma. Na takšen dan se priporočajo tudi kakšne glinene obloge ali šamanske tehnike čiščenja in zdravljenja organizma.

DENAR:

Izogibajte se zapravljanju, žal vam bo.

KARIERA:

Ne lotevajte se novih korakov. Tudi podpisi pogodb naj bodo pri starih zadevah, ki jih že počnete in o katerih ste se že pogovarjali. Ni dober čas za odpiranje firme.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Prevelika občutljivost ni dober pomočnik pri vzgoji.

PRIJATELJSTVO:

Prevelika občutljivost in površnost v besedah sta lahko povod za nepričakovani zaplet. Pojdite raje na sprehod. Ob vodi, če le imate to možnost.

SPLOŠNO POČUTJE:

Za mnoge bo to dan, ko se jim ne bo dalo nič. Skladno z nedelovanjem in ležernostjo bo rastel notranji občutek nemira. Če ste se odločili za brezdelni dan – uživajte v njem brez občutkov krivde. Ali pa si takšen dan raje privoščite kdaj drugič. Če boste zgolj pregledali živila v omarici in počistili hladilnik, se boste že bolje počutili.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.