numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 8.7.2018

Če ne znamo dajati, tudi prejemati ne moremo.

Število tega dne je materialno in spodbuja željo po imeti, posedovati. Temu primerno bomo bolj zaprtih denarnic, pa nima smisla kogarkoli prositi za kakšno finančno pomoč ali popust. Število 8 spodbuja tudi pohlep, prekomerno delavnost, po njem pa ležerno uživanje v svojem imetju. Najbolj bomo zadovoljni ob polni mizi. Kljub temu, da je nedelja, lahko danes sklenete kakšno dobro materialno pogodbo. Kajti nihče vam danes ne bo prodal mačka v žaklju. Vendar ni dan za hipne odločitve. Osmica ima rada preverjene zadeve brez tveganja, nad katerimi ima nadzor. Tako je to odličen dan za sprejeti kakšno materialno odločitev, za izlet in uživanje v kulinariki.


LJUBEZEN:

Možen je kakšen konflikt zaradi denarja in financ. Danes ni dan, da si kupite drago novo obleko. Partner ne bo zadovoljen. Morda bo manj siten, če poskusite z nakupom seksi spodnjega perila ?.
Samski – nikar na zmenku z možnim potencialnim partnerjem ne jamrajte o pomanjkanju denarja. Ucvrl jo bo, preden boste uspeli spiti kavico.

ZDRAVJE:

Danes vam narava obilno pomaga pri raztrupljanju in vzpostavljanju ponovne harmonije. Le prenajedanje ne bo dalo dobrih rezultatov.

DENAR:

Kupite tisto, o čemer že dolgo razmišljate. Dobro boste kupili. Izogibajte pa se hipnim nakupom. Prodajalci – izkupiček ne bo najboljši.

KARIERA:

Tudi samostojni podjetniki, ki danes ne delajo, bodo v mislih pri poslih. Morda boste urejali papirje, se poglabljali v številke in računovodske izkaze… Z lahkoto se boste zbrali in opravili tudi tisto, kar ni najbolj prijetno in vznemirljivo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Potovanje po tujini ali izlet med domače hribe – oboje vas bo povezalo.

PRIJATELJSTVO:

Odlični dan za druženje, le svojega mnenja ne vsiljujte drugim.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili zelo dobro, malo manj krasni dan je lahko le za osebe, ki imate v svoji numerični kodi števili 4 ali 5. Ne trmarite po nepotrebnem in se izogibajte hipnim odločitvam.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.