numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28.2.2018

Mogoče je popolnoma vse, v kar resnično verjamete!

Če bomo nadzorovali preveliko impulzivnost ter se izognili vzvišeni gospodovalni drži, nam lahko uspe večja pomembna poslovna sprememba. Ali napredovanje ali novo poznanstvo s pomembno osebo. Dan je idealen za druženje z vplivnimi in uspešnimi ljudmi. Za zabavo, prezentacije, prireditve in prošnje, za šport in tekmovanja. Za nakupe in spletno trgovino. Za izlete in pojavljanje na eminentnih prireditvah. Za razstavljanje in predstavitve. Če nimate res dobre opreme in urejene stojnice, ostanite raje doma. Skromnost in cenenost danes vodita v neuspeh. Pomemben je blišč in predstava. Dober marketing lahko danes proda marsikaj. In še tako dobri izdelki bodo brez prave dekoracije in vsaj nekoliko marketinškega pompa samevali. Ni pa dan naklonjen globljemu intelektualnemu delu, kot tudi ne težkemu fizičnemu ali rutinskemu delu. Pravzaprav – nobenemu delu. Bolj besedičenju in dekoriranju dela.


LJUBEZEN:

Danes se niti slučajno ne smete obnašati kot sirota Jerica. Če se želite počutiti kot spoštovana in ljubljena ženska, se tako obnašajte. Svojo ceno morate izražati z vsakim pogledom, z vsakim korakom in vsakim dihom. Veste, da se moški pogosto obnašajo do žensk podobno kot se ženske do oblek (nikar takoj ne skočite v zrak). Pomislite, kako se obnašate do oblekice, ki jo hodite tedne gledat v trgovino, ker je draga kot žafran. Končno se odločite in jo kupite. Kako ravnate z njo? Jo doma malomarno vržete čez zofo, ko jo slečete? Jo potisnete v pralni stroj skupaj z ostalim perilom? Ali jo pazljivo operete na roke, posušite in jo vedno takoj obesite na obešalnik, ko jo slečete? Predstavljajte si, da si na razprodaji v Šparu kupite popolnoma enako oblekico za 19 €. V tistem okroglem zabojniku. Jo enako pazljivo perete in vestno spravljate v omaro? Ne? Hm, razlika je le v ceni! Da, moški in ženske se ne plačujemo. Pa vendar se odpovemo mnogim stvarem v zameno za partnerstvo. To je cena, ki jo plačamo. Če želite, da vas bo moški cenil, mora plačati primerno ceno. Cenil vas bo toliko, kakršno ceno v trudu bo plačal, da je lahko z vami. Predvsem samske ženske, ki zaradi osamljenosti in strahu pred samoto zelo spuščajo svoje kriterije, bi se morale vsaj danes spomniti te primerjave.

ZDRAVJE:

Veste, da lahko vera dela čudeže? Včasih pa pomaga tudi menjava zdravnika in drugo mnenje.

DENAR:

Stiki s pomembnimi ljudmi, odličnost pri delu in dober glas nam lahko odprejo nove možnosti zaslužka. Odprla se bodo tako široko kot verjamete, da je mogoče in toliko, kot mislite, da vam pripada.

KARIERA:

S sposobnostjo prepričevanja in lepim glasom ter s pomembnimi poznanstvi lahko dosežete izjemni ugled in uspeh, vendar le, če boste fleksibilni.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Osebna svoboda nam bo danes pomembnejša kot običajno. Zato jo bomo tudi lažje dopuščali svojim otrokom. Odlično. Starši so lahko še tako skrbni, vendar jih bodo otroci le težko imeli radi, če jim bodo odvzeli vso osebno svobodo.

PRIJATELJSTVO:

Dobro se bomo počutili med prijatelji, cenili nas bodo in z lahkoto bomo navezovali nove stike.

SPLOŠNO POČUTJE:

Past je nadutost. Vzvišenost vpliva na pomanjkanje moralnih in duhovnih vrednot. Ne potrebujete je. Zamenjajte vzvišenost z vero in življenje se vam bo odprlo na novih dimenzijah.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.