numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1.8.2018

Ničesar ne uresničimo, česar prej ne sanjamo. (Nastja Mulej)

Dan spodbuja druženje in sodelovanje. Idealen dan za timsko delo, sestanke, za glasbo in prijateljevanje. Preko pogovora bomo hitreje uzrli bistvo stvari, nikar trmasto ne vztrajajte pri svojem. Pri podpisih novih pogodb – previdno! Ni potrebno prehitevati z novimi projekti, počakajmo do jeseni. Stvari, ki se jih boste sedaj lotili, bodo imele krajši čas možnost razcveta in slabši bodo rezultati. Končujte stare zadeve, vendar na nov, drugačen način. Pokličite tiste, kar že dalj časa odlašate. Uredite nedokončane stvari: poslovna sodelovanja ali nerazrešene družinske odnose. Preverite, če vam bo željeno prineslo zadovoljstvo. Kako? Vživite se v situacijo, kot da je želja že uresničena, nato pa prisluhnite svojim občutkom.


LJUBEZEN:

Najbolj se vam bosta obrestovala nežnost in izražanje razumevanja. Danes je dan za glasbo in ples. Če nič drugega, se s partnerjem zavrtite po parketu domače sobe.
Samski – pride lahko do nepričakovanega srečanja. Naj vas strah ne zaustavi.

ZDRAVJE:

Če dobite danes neprijetne izvide ali novice, vam je ta preizkušnja usojena. Kakšen bo izzid, je odvisno le od tega, kakšno notranjo naravnanost in fokus boste zavzeli. Pazite na glavo.

DENAR:

Dajte ga. Ali nekomu na ulici, ali trgovki v trgovini, branjevki na tržnici… Poklonite ga. Tistega, kar niste sposobni dati, ne morete dobiti.

KARIERA:

Je odličen dan za sodelovanje in timsko delo. Nikar pa ni za odpiranje nove firme.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je odličen za šport in učenje sodelovanja in medsebojne pomoči. Kako to naučite otroka? Ne govorite. Naredite!

PRIJATELJSTVO:

Idealen dan za druženje, za izražanje sočutja in medsebojno pomoč. Še tako bogat človek je revež brez prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Vse bolj bo naraščal nekakšen notranji nemir, ki bo terjal akcijo in delovanje. Vendar se določene stvari ne bodo odvijale po načrtih, zato ne rinite z glavo skozi zid.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.