Numeroloski Opis Meseca December

Numerološki opis meseca: December 2017

Zavihajte rokave in dokončajte stvari, ki ste jih že začeli ter so se zaradi kateregakoli razloga ustavile!

December je pod močnim vplivom retrogradnega Merkurja, ki zahteva predvsem, da se usmerimo na nedokončane stvari in se jih ponovno lotimo nekoliko drugače. To velja predvsem za različne poslovne ideje in projekte, ki ste se jih lotili v tem letu. Morda svojih ciljev niste mogli izpeljati. Razmislite, zakaj jih želite uresničiti. Kaj vam bo njihova uresničitev prinesla, kako bo to vplivalo na vaše prihodnje življenje. Resonira to z vami? Je ta cilj usklajen z vašim pristnim jazom in resničnimi željami? Ni porojen zgolj iz strahu in potrebe po denarju? Vam misel na uresničenje cilja prižiga toploto v prsih? Vam daje možnosti za način življenja, ki si ga želite? Če čutite, da je to prava stvar za vas, potem si naredite načrt. Kaj ste že naredili, kaj bi se moralo zgoditi, da bi ga lahko uresničili? Kaj že imate, kaj še potrebujete? Kdo vam lahko pri tem pomaga? Zavihajte rokave in se ponovno z vso energijo lotite dela. Ne čakajte na naslednje leto, začnite na nov način in zdaj takoj! Rezultati bodo prišli šele v naslednjem letu, boste pa ob koncu leta zadovoljni. Sicer pa se boste mučili z razmišljanjem, česa vse niste storili, pa bi morali. In mnoga vrata uspeha bodo nekoliko manj široko odprta. To je tudi dober čas za obisk zdravnika ali kiropraktika, za operativne posege ali urejanje zob. Zdravje in posel – temu posvečajte pozornost!

LJUBEZEN:

Marsikatero razmerje bo šlo skozi sito – ostaneta skupaj ali ne? Mnogi pari se boste še tesneje povezali in resno razmišljali o otroku. Bi imela (še enega) otroka ali ne? Manj bo nepričakovanih zanositev, veliko več bo načrtovanih. Otrok vaju bo tudi povezal pri nekih skupnih željah ali interesih. Ker bo več razumskih odločitev za ohranjanje in nadaljevanje zveze, boste tudi vlagali več pozornosti in energije v razmerje, zato se bodo mnogi odnosi poglobili in izboljšali. Bolj realno boste videli partnerja in si postavili trdnejše temelje za skupno prihodnost.

Samski ne boste zamudili nič pomembnega, če ostanete ta mesec še naprej samski. Morda pa vam bo analiza in pregled, kako ohranjate obstoječo situacijo, pomagal pri tem, da boste spoznali pomembne razloge za svojo samskost. Mnogi ljudje preprosto nimajo celičnega spomina na partnerstvo. Npr: bili so otroci samohranilcev in enega starša ni bilo v njihovem življenju. Ali so imeli oba starša, vendar preprosto niso čutili, da so od enega ljubljeni. Če majhna deklica ni bila ljubljena od očeta, nima notranjega zapisa, notranjega »vzorca«, ki bi pritegnil partnerja. Najprej je potrebno zaceliti te stare rane, ki so se oblikovale v nezavedna omejujoča prepričanja. Po čem veste, da imate negativna nezavedna prepričanja? Po tem, da niste zadovoljni. Način, kako živimo je popolni prikaz naših notranjih prepričanj. Dokler jih ne uskladite s svojimi željami, boste hrepeneli v prazno.

ZDRAVJE:

Če imate težave, nikar ne oklevajte z obiskom pri zdravniku. Od oktobra naprej nam telo kaže, kje so možne težave in kje potrebuje pomoč. To je najboljši čas za pregled zob in za odločitve glede popravil ter zdravljenja. Za ginekološke preglede in začetek zdravljenja katerihkoli težav. Ne odlašajte z zdravljenjem, tudi če se simptomi zmanjšajo ali celo izginejo. Kasneje lahko namreč izbruhnejo v mnogo resnejših težavah in neprijetnih diagnozah. Sedaj nam telo sporoča, kaj ne deluje ok in kaj potrebuje, zato nam mora biti zdravje na prvem mestu.

DENAR:

To ni čas za večje nakupe ali večja vlaganja. Če se le lahko, se raje izognite kreditom in prošnjam za finančno posojilo. Vlagajte denar v stvari, ki vam bodo pomagale pri izboljšanju odnosov, zdravja ter življenjskih načrtov. V decembru obdarujemo svoje bližnje in prijatelje. Ne kupujte neumnosti zgolj zato, da nekaj podarite. Razmislite in izberite tisto, kar bo osebi koristilo in bo od tega res nekaj imela. Poglejte si igrico Jaz sem. Tudi, če jo boste odigrali le nekajkrat na leto, vam bo dala več kot mislite.

KARIERA:

Posvetite se tistim nedokončanim zadevam, ki zahtevajo zbranost, potrpežljivost in analitično razmišljanje. Predvsem pa ne začenjajte novih projektov ali novih poslovnih dogovorov ter sodelovanj. Dokončajte stare projekte in naloge. Poslovna dogovarjanja imejte z ljudmi in organizacijami, s katerimi ste se o teh projektih že dogovarjali, pa niste uspeli doseči konsenza. Vse poslovne pogovore z novimi ljudmi prestavite v naslednje leto. December ni ugoden čas za odpiranje novih podjetij. Če začenjate z novo službo – dogovorite se jasno glede pogojev dela, da vas ne bodo izkoriščali. Verjetno ne boste ostali v njej dolgoročno in jo boste kasneje spet zamenjali. Skušajte do konca leta počistiti ves kup odloženega in nedokončanega dela.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Katerih dogodkov iz svojega otroštva se radi spominjate? Ko sta bila mama in oče vsa nervozna od zaskrbljenosti najbrž ne. V Sloveniji je razširjena ena neprijetna »plesen v odnosih«. Količino ljubezni izražamo s količino zaskrbljenosti. Ljubeča skrb je čisto nekaj drugega kot nervozna zaskrbljenost. Ljubečo skrb poganja ljubezen in se izraža z nežnostjo. In z dopuščanjem osebne svobode. Zaskrbljenost poganja strah in se izraža s prepovedmi, nadzorom , kritiziranjem… To ni ljubezen! Mnogi slovenski starši so bolj prijazni do tujcev kot do svojih otrok. Na stara leta pa so razočarani, ker jih otroci ne marajo. Dajte svojim otrokom razlog, da se bodo radi spominjali svojega otroštva in časa, ki so ga preživeli z vami. Potem bodo tudi na stara leta radi z vami.

PRIJATELJSTVO:

Čeprav je december mesec zabav in druženja, je letošnji vse preveč vpet v delo in zdravje. Zato ne bodite preveč razočarani, če bodo prijatelji v zadnjem hipu odpovedali obiske ali sporočili, da jih ne bo na zabavo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Retrogradni Merkur se lahko nekoliko pozabava; kot vedno v času, ko je plesišče njegovo. Bolj se vam bo kam mudilo, večja bo gneča na cesti, v trgovinah… Bolj kot se vam bo zdel pogovor pomemben, večja bo verjetnost, da vam crkne telefon ali se sesuje računalnik… Umirjeno zadihajte. Tale Merkurček se ob umirjenosti ne zabava dovolj in hitro odhiti kam drugam ter se poigra s kom drugim. Morda se boste občasno počutili, kot da je vse na vaših ramenih in se vam godi strašna krivica. Da morate veliko dajati, dobite pa le drobtinice. Nikar ne izgubite upanja. Disciplinirajte se in delajte. Rezultati in nagrade pridejo kasneje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.