numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 30. 11. 2017

Zavedajte se, da se vse stvari odvijajo v vaše najvišje dobro.

Morda pride do nenadnega nepričakovanega obrata. Na kateremkoli področju. Dan je naklonjen športnim tekmovanjem, nastopom in prezentacijam, prošnjam, novemu učenju in novim hobijem, urejanju nečesa novega v domači hiši ali stanovanju… Sledite svoji intuiciji, drznite si storiti to, kar si želite. Vpišite se v nov izobraževalni program (poglejte si programa NLP Diploma in NLP Praktik na moji spletni strani; morda vas pritegneta) ali v interesno dejavnost (pevski zbor, slikarska delavnica, kreativno pisanje…). Bodite pogumni in drzni in naredite nekaj novega.

LJUBEZEN:

Vezani, naj vam čustva nikar popolnoma ne zameglijo razuma. Morda vas bo mikalo, da zdrvite na vrat na nos v nenavadno novo razmerje. Uh, razmislite malo in nikar ne podrite razmerja, ki je v osnovi dobro in morda potrebuje le malo več pozornosti in svežine. Lahko pa poskrbite za nek nov preobrat, ki bo prinesel svežino in nove barve. Ko se združita pogum in domišljija, se dogajajo tudi čudežni preobrati. Samski pa le tvegajte. Ne zadržujte se; izgubite lahko le novo izkušnjo. Izkoristite priložnost in bodite spontani.

ZDRAVJE:

Bolj bomo nagnjeni h kakšnim opeklinam ali drobnim poškodbam. Svoji dolgoživosti in vitalnosti lahko pomagamo tudi s športno aktivnostjo. Danes je odličen dan za plavanje.

DENAR:

Morda se nepričakovano odločite za neko novo vlaganje ali dejanje. Če v svoji numerični kodi nimate števil 5 in 7, vam je finančni uspeh zagotovljen.

KARIERA:

Impulzivni boste, zato lahko pride nenadejano do neke spremembe. Morda do povečane odgovornosti in novih pristojnosti. Lahko se na stežaj odprejo vrata vaši karieri in dvigne vaš ugled. Če ste podjetnik, si morda zamislite nov poslovni izdelek ali projekt.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dan je namenjen medsebojnemu sodelovanju in pomoči. Vdani boste svojim domačim in jim boste radi priskočili na pomoč. Oni pa vam (bolj kot običajno).

PRIJATELJSTVO:

Dober dan za druženje, šport in zabavo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Situacija je veliko boljša kot mislite. Opazite lepoto v majhnih stvareh. Iz teh so sestavljene vse velike.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.