numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1. 12. 2017

Srce in pamet si podajata roki. Ni se vam potrebno ničemur odrekati, združite svoje potrebe in si privoščite vse hkrati.

Petek, Venerin dan in prvi dan zadnjega meseca v letu; dan, ki odlično združuje tako poslovno žilico in analitično razmišljanje na eni strani ter srce in uživanje v estetiki na drugi strani. To je dan, ko se res lahko zavemo, kako čarobno je pravzaprav življenje in ga nagradimo tako, da smo hvaležni zanj in uživamo v njegovih trenutkih. Ker se Merkur prav kmalu spet obrača retrogradno, lahko ta dan še izkoristimo za poslovne akcije in nove korake. Podpišemo lahko dobre poslovne in materialne pogodbe. Sigurno pa bomo dobro naredili, če se posvetimo svojim najdražjim in seveda sebi. Življenje najbolje praznujemo tako, da ga živimo. S polnimi čuti in ga zavestno okušamo. Danes je dan za razvajanje. Za razvajanje telesa z dobro hrano, izbranim vinom, v prijetni družbi. Bodimo ljubeči do sebe in svojih dragih.

LJUBEZEN:

To je dan za ljubezen. Tudi, če imate občutek, da odnos nekoliko škripa, bo vaša pozornost danes obrodila dobre sadove. Sposobni boste združiti navidezno še tako velika nasprotja in si ustvariti zvezo na trdnih temeljih. Vnesite v svoje razmerje več romantike in lepote. Poskrbite za užitke telesa in srce se bo ponovno ogrelo. Samski, danes je dan za uživanje in ljubezen. Nikar ne ostanite sami doma. Pojdite na kakšno prireditev, zabavo, zmenke takšne in drugačne… Le nikar ne ostajajte sami doma. Če se kljub temu odločite, da sami preživite večer v udobju svojega doma, pa si privoščite blagodejno kopel, prižgite si svečke in dodajte kakšen nežen vonj eteričnega olja, nastavite si nežno glasbo in – da, ljubkujte se na svoj način. Telo in srce potrebujeta nežne dotike in topla čustva. To nas zdravi na najbolj osnovni ravni in nas odpira za ljubezen.

ZDRAVJE:

Zdravje je eno izmed pomembnejših področij, kamor se usmerja energija tako tega meseca kot tudi celotnega leta, ki prihaja. Zato si nikar ne zatiskajte oči pred resnico. Če imate kakršnekoli težave, poiščite ustrezno pomoč. Naredite danes neko pozitivno spremembo za svoje telo. Morda vpeljete novo navado, ki dobrodejno vpliva na počutje in zdravje. Mnoge naše težave izvirajo iz tega, da živimo mimo svojih potreb. Mnogokrat celo proti sebi. Prvi korak je, da se teh potreb zavedamo. Stres terja svoj davek, čeprav njegovih posledic ne vidimo takoj. Tesnobo in težave z dihanjem lahko pomirimo tudi z meditacijo in tako, da postajamo vse bolj in bolj pristni. To, kar smo.

Morda vam bo tudi zanimivo branje: Dr. John E. Sarno: Ozdravimo bolečine telesa.

DENAR:

Prav lahko bi bil danes »črni petek« za trgovce. Težko nam bo kdorkoli kaj prodal, zato tudi nima smisla, da se prav posebno trudimo in prirejamo prodajne dogodke. Bolj bomo zaprtih rok in zaprtih denarnic. Zato pa bomo silno pozorni na vse možne detajle pri nakupih. In to je sigurno odličen dan za kakšen večji nakup, saj nam nihče ne bo mogel prodati mačka v žaklju. Pri finančnem planiranju boste uspešni, čeprav rezultat ne bo viden takoj. Toda zavedajte se, da lahko uresničite katerokoli svojo idejo, če le veste, kaj si zares želite. In to ne glede na svoj trenutni položaj.

KARIERA:

Uspešni dan je pred vami. Sposobni boste opraviti kup opravil in zvečer boste zadovoljni s svojimi rezultati. Vendar svojih idej nikar preglasno ne razlagajte. Ta semena so še premajhna, da bi o njih lahko govorili. Sodelujte z drugimi, prisluhnite jim, vaša usta pa naj bodo zaprta. Tako boste lahko združili različne darove in talente, ki jih imate, kasneje pa v sodelovanju z drugimi, ustvarili nekaj novega, večjega. Hkrati se boste izognili nepotrebnemu besedovanju in trmastemu nasprotovanju.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Bolj kot smo srečni in zadovoljni v svoji koži, bolj prijetno energijo oddajamo in boljši starši smo. Prvi pogoj za lastno srečo pa je ta, da v celoti sprejmemo in vzljubimo sebe. Tako tiste dele, ki nam ugajajo in jih radi pokažemo (npr. smo prijazni, radodarni in sočutni), kot tudi tiste bolj mračne, manj prijetne in morda celo neželjene (npr. smo zavistni, preračunljivi, pohlepni). Vendar smo tudi to. Švicarski psiholog Carl Gustav Jung je nekoč rekel: »Raje sem cel kot dober.« In mi smo srečni šele, ko se vzljubimo kot celoto. Kajti tudi ti mračni deli nam v določenih okoliščinah in v manjših dozah koristijo (Morda si ne bi nikoli nič ustvarili, če ne bi bili kdaj pa kdaj tudi pohlepni). Sprejmite tako svoj svetli kot senčni del, v celoti sprejmite sebe in svoje bližnje in vsi boste lažje zadihali. Ko sprejmemo sebe v celoti, smo tudi bolj tolerantni do drugih. Odnosi se bodo harmonizirali in dvignili na višjo raven. Preživeli boste krasni popoldan ali večer s svojimi otroki, če se skupaj z njimi lotite peke kakšnih piškotov, peciva, karkoli…

PRIJATELJSTVO:

Dan je kot nalašč, da se dobite s prijatelji v manjši družbi, ob polni mizi in dobri kapljici. Druženje v prostem času vas bo združilo tudi na poslovnem področju. S tem boste uravnotežili mnoge dele svojega življenja.

SPLOŠNO POČUTJE:

Premagujete navidezna protislovja v svojem življenju. Preženite tesnobo in se ne bojte. Stvari se končno postavljajo na svoje pravo mesto. Dva ali več delov svojega življenja boste združili v višjo celoto.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.