Numerološki opis meseca – november 2017

Čas je, da vaša čustva spregovorijo in dobi vaša ustvarjalnost krila.

Najbolje boste storili, če predramite v sebi pogum in srčnost, in naredite prvi korak k svojim ciljem. Odprite se. Ljudem, idejam, sanjam, željam, možnostim… sebi. Kaj bi resnično radi počeli? Pridobite informacije, kako lahko to dosežete in – naredite! November je čas druženja, preseganja dosedanjih omejitev in poseganja po novih ciljih. Je čas smrti in čas rojstva. Naj umrejo omejitve, negativna prepričanja, strahovi in lenoba. Naj bo mesec rojstvo novega poslovnega projekta (kar nekaj zelo ugodnih dni nam bo na voljo) ali vsaj novega hobbyja. Prebudite svojo ustvarjalno energijo: pišite, rišite, plešite, pojte… Sicer pa se bomo ta mesec več ukvarjali s svojim zdravjem.

LJUBEZEN:

To je mesec, v katerem se bodo prebujala naša čustva in srčne želje. Seksualna energija, je energija življenjske moči. Ko ta ugasne, narašča energija hrane in prenajedanja. Prebudite željo po ljubljenju; daje celo več koristi od hrane. Razpihajte ogenj v domači postelji in morda zacveti nova pomlad.

ZDRAVJE:

Kaj vam povzroča težave? Če imate kakršnekoli telesne težave, bi bilo dobro, da razmislite, s katerimi čustvi te težave ohranjate in vzdržujete. Tako boste hitreje ozdraveli, predvsem pa se boste rešili velikega bremena ter odstranili glavnino vzrokov za bolezni. Saj veste: žalost in tesnoba najbolj prizadeneta pljuča, bronhije… Pretirana zaskrbljenost in nenehne skrbi napadejo prebavo – vranico, želodec, trebušno slinavko… jeza in razočaranje poškodujejo jetra… strah in depresija ogrožata ledvice in mehur… pohlep, čustvena ograjenost in hlad pa srce… Ta mesec november je v večji meri namenjen skrbi za zdravje.

DENAR:

Denar vlagajte v stvari, ki so vam pomembne: v dobre odnose, v ustvarjalnost, v znanje…. Ne zapravljajte ga za nepomembne stvari, ki vas za kratki čas razveselijo, jutri pa nimate od njih več nobene koristi. Kadar trošite premišljeno, je to vlaganje. In verjemite – ni boljšega sklada, kot so dobri odnosi.

KARIERA:

To je dober mesec za štart novega projekta, nove ideje, nove zamisli, odprtje nove firme… povezujte se z ljudmi. Morda dobite pomembno informacijo ali pomoč od neke ženske osebe.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Povprečna slovenska vzgoja definitivno ne gradi pogumnih, ustvarjalnih in samozavestnih ljudi. Pogosto smo do tujcev veliko prijaznejši kot do svojih domačih. Na žalost! In potem se sprašujemo, zakaj nas odrasli otroci nimajo radi. Večinoma dobimo na stara leta od svojih otrok točno toliko ljubezni kot smo je dali, ko so bili še majhni. Pomislimo kdaj na to in si vzemimo čas za njih. Da jih vidimo, poslušamo, se pogovarjamo z njimi… tako se gradijo mostovi in bližina. Odigrajte kdaj pa kdaj, posebno v mrzlih in vlažnih zimskih dneh, z njimi igrico Jaz sem namesto gledanja TV. To je dobra naložba časa v odnose in medsebojno spoštovanje.

Jaz SemPRIJATELJSTVO:

Prijatelji imajo res eno čarobno moč. Obrišejo mnoge naše skrbi in zaradi njih se počutimo sprejete in vredne. Vsaka žalost je manjša, če jo delimo s prijatelji in vsaka sreča je večja, kadar jo podelimo. Naredite nekaj dobrega za tiste, ki jih imate radi. Povabite jih na kostanjev piknik, na igranje igrice Jaz sem, ali na izlet.

SPLOŠNO POČUTJE:

V tem novembrskem šopku imamo vse: nekaj krasnih dni, nekaj manj krasnih. Nekomu bo en dan zelo naklonjen, drugi bo komaj čakal, da mine. Tistim, ki ste v osebnem letu 7 ali imate velik vpliv sedmic v svoji numerični kodi, se bo mesec zdel morda nekoliko težji. Bolje se boste počutili, če se vključite v trening borilnih veščin. Ostali boste pa večinoma uživali.

Zgornji opis je splošni okvir meseca, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.