numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 31.10. 2017

Saj veste: če vilam odrežete peruti, bodo zajahale metlo in odletele naprej!

Resnično pravi dan za čarovnice. Muhasti bomo in pod vplivom čustev. Zmedeni in konfuzni, občutljivi ter bolj odprti za vse nadčutne dražljaje iz okolice. Bolj jasno bomo videli, kaj se skriva v ozadju stvari, hkrati pa se bomo veliko težje enako jasno tudi izražali. Naš um bo bolj dojemljiv za sporočila iz nezavednega, zato je to odličen dan za psihoterapevte, astrologe in numerologe ter za umetnike. Sporočila iz etra bodo navdihovala umetnike in genije. Dan ni naklonjen ego rezultatom, namenjen je duhovnosti, spiritualnosti, umetnosti in lepoti, pa kozmetiki ter negi telesa, duše in srca. To je najboljši dan za obisk frizerja, kozmetičnega salona in pedikerja, predvsem pa seveda psihoterapevta, razlagalca sanj, obisk pri astrologu in numerologu… Pojdite k vodi, na tečaj slikanja in naredite velik ovinek mimo službe in poslov!

LJUBEZEN:

Ajej, občutljivi boste. Vaš partner najverjetneje tudi. Se lahko tega spomnite, ko vam bo srce začela zalivati žalost, v očeh pa se bodo že nabirale solze? Zelo pa se vam bo obrestovalo, če podarite svoji dragi kuponček za wellness. Zvečer se boste greli v njeni topli nežnosti. Samski danes boste najverjetneje tudi jutri samski. In nikar ne nasedajte tistemu: »…bil je tako prikupno zmeden…« Počakajte, da novega princa spoznate v kakšnem bolj treznem dnevu.

ZDRAVJE:

Danes je vaše počutje popoln odraz psihosomatike. Če se boste vdajali samopomilovanju ter strahovom, lahko zapadete v depresijo in vse vaše težave bodo še močneje izbruhnile na dan. Lahko pa ozavestite globoko zakopane vzorce in se jih znebite.

DENAR:

Manj kot boste razmišljali o denarju, več ga boste imeli. Finančni uspeh vam je zagotovljen. Kakšna čarovnica si morda pričara nepričakovani dobitek na lotu ��.

KARIERA:

Danes si boste težko povečali poslovni ugled. Če le imate možnost, si vzemite dopust in prestavite vse pomembne dogovore in sestanke. Lahko pa naslovite kakšno prošnjo svojim nadrejenim ali na kakšen urad – verjetno bo odobrena.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Vdani boste svojim domačim in jim boste radi prisluhnili ter priskočili na pomoč. To je čas negovanja, božanja in skupnih užitkov.

PRIJATELJSTVO:

Ne bodite stiskaški in zaprtega srca. Radodarnost gradi mostove in jača vezi. Lahko se zanesete na svoje prijatelje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Z lahkoto boste danes izražali svojo ustvarjalno naravo. Če vam ne bo potrebno delati in razmišljati o denarju ter poslovnih projektih, boste zadovoljni in notranje izpolnjeni. Vsa zunanja pričakovanja in storilnostna naravnanost pa vas bodo izčrpavali ter povzročali notranjo zmedo in nelagodje. Če lahko, si vzemite dopust in pojdite v wellness.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.