numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1. 11. 2017

Če želite osebno in duhovno zrasti, se morate nekaterim stvarem odreči.

Dan je kot nalašč za postavljanje novih temeljev. Novega jaza. Novih pravil. Mojzes je prinesel ljudem 10 Božjih zapovedi. Vi si postavite svoje lastne. Takšne, ki vam bodo pomagale, da čimbolj polno živite svoje življenje. Npr.: bodi aktivna, Tv glej le 1x tedensko za uro in pol. Dobro pravilo, kajne? V marsičem bi bilo naše življenje boljše, lepše in bolj bogato, če bi ga uvedli v svoje življenje. Saj ste že odrasli, a ne? Zakaj si sami ne postavite svojih zapovedi? Katerim pravilom bi še radi sledili? Na cesti pa nekoliko bolj strpno.

Koda zaščite je 71931.
Koda varne vožnje 11179.

LJUBEZEN:

Morda boste čutili več moči, vse bi hoteli narediti takoj in vsako odklanjanje boste vzeli absolutno preresno. Tudi prevelika odgovornost do družine lahko duši tiste, katerim želite dobro. Vaš najboljši zaveznik je humor. Manj načrtovanja in več spontanosti.

ZDRAVJE:

Danes bodite nekoliko pazljivejši srčni bolniki ter tisti, ki imate težave s kostmi (hrbtenico in glavo). Obvezno vzemite vsako uro en »nežnopirin« – vsako uro si povejte en prijazni in spodbudni stavek. Npr.: Moj svet skrbi zame… Vedno me ima nekdo rad… Sem čudovita oseba… Ljubim življenje in življenje ljubi mene… Poskusite. Ti nežnopirini imajo podaljšano delovanje in delujejo na srce in možgane ter krepijo radost do življenja.

DENAR:

Vaša delavnost in organizacijske sposobnosti se vam bodo poznali na računu.

KARIERA:

Morda je čas, da se prenehate truditi za kakšno stvar. Pomislite, kaj si res želite in nato začnite iskati možnosti, kako lahko to dosežete. Z vztrajnostjo, dobro organizacijo ter pogumom lahko dosežete veliko več kot mislite prvi hip.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Slovenski starši smo večinoma silno skrbi. Tako zelo, da otroke na pol zadušimo. S pretirano skrbjo izražamo, da jim ne zaupamo. Da se nam ne zdijo dovolj pametni, sposobni, spretni…. Jim res želimo zasaditi v srce tolikšen dvom vase? Včasih največ ljubezni izrazimo takrat, ko se nekoliko odmaknemo. Ko dovolimo otrokom, da živijo svoje življenje sami in ko jim damo tudi to dovoljenje, da smejo početi lastne napake.

PRIJATELJSTVO:

Odmaknite se od ljudi, ki ste jih prerasli ali vam vzbujajo občutke krivde. Družite se s tistimi, ob katerih se počutite dobro. Ki vplivajo na vas tako, da želite biti še boljši. V prvi vrsti do sebe.

SPLOŠNO POČUTJE:

Kljub prazničnemu dnevu bomo čutili več delovne moči. Morda bomo nase prevzemali odgovornosti, ki pravzaprav niso naše, hkrati pa bomo kar malo na silo hoteli prepričati druge, da sprejmejo naš pogled na svet. Tisti, ki boste kljub prazniku v službi, boste imeli več energije za delo, več odločnosti in večji občutek odgovornosti. Ljudje, ki so odločni v svojih stališčih, nam dajejo občutek varnosti (kadar jih potrebujemo) in hkrati nas s svojo togostjo omejujejo. Razmislite, kaj je res vaša odgovornost, do koga in do kje sega. Nikar pa v njenem imenu ne posegajte v svobodo drugega. Spustite stvari, ki niso vaše.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na
gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.