numeroloski-opis-meseca-oktober

Numerološki opis meseca – oktober 2017

Življenje se vam obrača v bolj srečno in pozitivno smer, privabljate razcvet in obilje.

Oktober je čas, ko pogledamo, kaj smo do sedaj naredili (žanjemo rezultate svojega delovanja), hkrati pa nam omogoča hiter uvid, kaj bo za nas pomembno v naslednjem letu. Kajti zadnji trije meseci v letu (oktober, november in december) nas pripravljajo na pomembne lekcije naslednjega leta. Na tistem področju, kamor sedaj usmerjate več pozornosti in energije (ali jo pač situacija terja), tam bodo spremembe. Zato je silno modro videti, kaj naj bolj vznemirja, s čim se najbolj obremenjujemo in začnemo – TAKOJ, ne čakamo na drugo leto – delati korake za rešitev zadeve in odpravo težav. Oktobra bo največji poudarek na financah in odnosih.

LJUBEZEN:

To je odličen mesec, da prevetrimo svoja čustvena in romantična razmerja. Mnogi se boste odločili za korak naprej v vajinem odnosu, zato bo več odločitev za poroko in skupno življenje. Prav tako bo tudi več razhajanj in razvez. To je dobra novica, kajti prazni odnosi in utrujajoča razmerja, ki nobenemu ne dajejo ničesar, se morajo umakniti in dati prostor novim možnostim. Vezani boste pridobili moč, da v obstoječe razmerje vnesete pozitivne spremembe in ga obarvate z novimi barvami. Mnogi samski boste srečali svojo sorodno dušo, zato se odprite svetu in pojdite čim več v družbo. Žal domov ne bo prišel nihče.

ZDRAVJE:

Vsi vemo, kaj bi morali spremeniti, pa večinoma akcijo odlagamo v nedoločno prihodnost. Dokler nas kaj ne udari po glavi. Tisti, ki boste zmogli vnesti nove zdrave navade v svoje življenje, se boste v naslednjih nekaj letih izognili vsem večjim zdravstvenim težavam. Se kar izplača.

DENAR:

Mesec oktober je naklonjen novim virom zaslužka. Če boste odprti za iskanje novih možnosti in dodatnih priložnosti, jih boste našli. Veliko boljše rezultate boste imeli, če boste delali v skupini ali sploh v sodelovanju še s kom. Pojavile se bodo možnosti za nepričakovani zaslužek. Sploh se čas individualistov izteka. Prav individualisti bodo imeli več težav. Ja, čas je, da se naučimo timskega dela in sodelovanja.

KARIERA:

Bodite prožni. Bodite ustvarjalni. Nepričakovano se vam bodo odprla vrata v uspeh in obilje. Prisluhnite potrebam ljudi, stopite skupaj podobno misleči in skupaj ustvarite nov projekt, ponudbo, izdelke, programe…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Odnos med vami in vašimi otroki bo jasno reflektiral vašo stopnjo osebnega razvoja. Čas je, da se začnemo zavedati, da dobimo starši vedno toliko ljubezni od svojih otrok, kolikor smo jim je dali od prvih dni naprej in kolikor jim jo dajemo. Ljubezen pa se izraža z nežnostjo in rahločutnostjo. Sama skrb za fizično telo še ni ljubezen. To je biološka nuja, ki je vgrajena v nas. Ljubezen je čustvo, ki se ga učimo. Oblastnost, gospodovalnost in neprestano kritiziranje hrani naše strahove, naš ego. Nima zveze z ljubeznijo. In v takšnem okolju noben otrok ne more čutiti zdrave povezanosti s starši niti se razvijati v smeri srečnega življenja. Vzemite si čas, da resnično pogledate svoje otroke, se zanimate za njihove misli in jim dovolite, da lahko izražajo svoja čustva. To je najbolj varna naložba tudi za vašo prihodnost��. Raje kdaj pa kdaj odigrajte igro Jaz sem.

PRIJATELJSTVO:

Če boste prožni in odprti, boste uživali v krogu starih in novih prijateljev. Za mnoge stike vam bo bolj jasno, zakaj jih vzdržujete in spraševali se boste, ali te prijatelje še želite v svojem življenju ali ne. Da, tudi na tem področju bo prepih odnesel odvečno. Ter prinesel nove.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se boste počutili bolje kot v septembru. Lažje boste zadihali, aktivno sodelovanje pa vas bo napolnilo z novo močjo in optimizmom.

Na osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535 581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.