numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 30. 9. 2017

Zavihajte rokave in načrtujte svoje obveznosti.

Največ koristi vam bo prineslo delo ter poslovne aktivnosti. To je odlični dan za poslovna srečanja in poslovne sestanke, s starejšimi avtoritetami na vašem poslovnem področju, za načrtovanje prihodnjega sodelovanja. Ne pa tudi za podpise pogodb ali za vlaganje prošenj. Bolj za ideje, predloge, načrtovanje novih projektov…

LJUBEZEN:

Morda bo manjkala strast. Raje boste razpravljali o prihodnjih načrtih in manj mislili na dotike in izražanje nežnosti. Manj reda in več strasti!

Samski danes najverjetneje ne boste spoznali princa ali princeso svojih sanj. Tudi sicer boste preveč v glavi in premalo v srcu ter telesu.

ZDRAVJE:

Če imate slučajno kakršnekoli zdravstvene težave, takoj poiščite pomoč zdravnika specialista. Ne tolažite se, da gre le za majhno slabost, ki bo kmalu minila.

DENAR:

Denar bo pritekal v manjših količinah, toda redno in kontinuirano, kar vam bo dalo materialno stabilnost in bolj pozitiven pogled na svet.

KARIERA:

Vztrajno delo in red vam bosta prinesla počasni, vendar trajni uspeh.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pokažite svojim najdražjim naklonjenost in ljubezen s sprejemanjem njihove drugačnosti, ne le s skrbjo. Ne vsiljujte jim svojih pravil; razočarani boste oni in vi. To je odlični dan za igranje igre Jaz sem.

PRIJATELJSTVO:

V družbi prijateljev boste bolj razmišljujoči in manj čustveni. Ne pričakujte preveč od njih, da ne boste po nepotrebnem razočarani. Lahko pa skupaj odigrate igro Jaz sem, kar vas bo dodatno povezalo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Red in organiziranost vam dajeta občutek varnosti. To vam prinaša uspeh in blagostanje. Tudi nekatere pomembne dogodke.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.