numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1. 10. 2017

Vpišite se v plesno šolo, napišite pesem ali zgodbo, odenite se v nove barve in pojdite med prijatelje.

Vaša duša hrepeni po ustvarjalnosti, originalnosti in unikatnosti. Ne omejujte se. Ne ubadajte se z vprašanjem, kaj menijo o vas drugi. Zadihajte s polnimi pljuči, kot da bi bil to vaš zadnji dan (Pomirite se; ni zadnji). Kaj bi počeli, če bi bil? Zakaj čakate? Kaj vas ovira, da tega že sedaj ne počnete v večji meri? Bodite drzni, oblecite si to, kar vam ugaja, tudi če do sedaj to ni bil vaš stil. Stopite iz škatle. Dovolite, da vaša ustvarjalnost dobi krila in poleti. Ne zapirajte se med štiri stene, družba vas kliče. Z lahkoto boste razmišljali in ustvarjali. V sproščenem pogovoru lahko pridete do novih idej, začnete nov skupni projekt, ki bo kasneje dal dobre rezultate. To je dan za skupinsko delo.

LJUBEZEN:

Manj boste navdušeni nad romantičnimi trenutki v dvoje, bolj vas bo mikala večja družba. Po prijetnem dnevu, polnem sončenja v prijateljskih razgovorih ter intelektualiziranjih, pa se tudi strastni objem prileže, kajne?

Samski – danes je dan za druženje. Morda se vžge nova strast. Danes vas vodi srce, zato boste tudi bolj nagnjeni k hitrim čustvenim izbruhom in nihanjem. Razum bo morda le šibko ugovarjal; itak ga ne boste poslušali.

ZDRAVJE:

Lahka vegetarijanska hrana, veliko zelenih sokov in čiste vode zna zmanjšati kakšno težavo z želodcem ali s prebavo.

DENAR:

Intelektualno razpravljanje in viharjenje idej vam lahko da zamisel, ki vam kasneje postane nov vir denarja. Sicer pa raje ne zahajajte v trgovine. Tudi pri izbiri restavracij, boste danes pripravljeni odšteti več, da bo le prijeten in lep ambient.

KARIERA:

Polni boste idej in z lahkoto boste razmišljali. Posebno dobre ideje bodo prihajale na dan v razgovoru s prijateljem ali v timu. Vendar dan ne daje dobre spodbude novim načrtom in novemu sodelovanju. Hitro lahko začnete in še hitreje odnehate. Ideje izkoristite bolj za to, da »vržete trnek«. Da vidite odzive, dobite nekaj novih idej, natančnejše dogovore pa prestavite za par dni.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes je odličen dan, da s svojimi dragimi odigrate igro Jaz sem. Dopuščanje drugačnega mnenja ter spodbujanje izražanja lastnih zamisli vas bodo povezali. To je tudi odličen dan za to, da se s svojimi dragimi lotite nekega novega skupnega hobija.

PRIJATELJSTVO:

Pojdite na kakšno zabavno prireditev, včlanite se v kakšen klub, interesni krožek… Zna se zgoditi, da srečate stare znance, ki jih že dalj časa niste videli ali doživite kakšno drugo prijetno presenečenje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Danes ni dan za samoto, bolje se boste počutili v družbi. Hitreje boste razmišljali, bolj boste odprti za novosti in bolj dojemljivi kot ponavadi. Uživajte.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.