Numerološki opis meseca: September 2017

Ta mesec je res še najbolj podoben kolesu: enkrat bomo zgoraj in naslednjič spodaj! Dobro je vedeti – oboje bo minilo! Vaš adut je vztrajnost, ne moč!

Mnogi ste že z nestrpnostjo pričakovali september, z upanjem, da bodo napetosti zadnjih treh mesecev (junij, julij in avgust) končno popustile. Čutite, da se nekje znotraj vas prebuja nova energija, pa vendar še vedno stvari ne gredo tako kot si želite, kajne? Nekaj doprinese k temu retrogradni Merkur, ki še razsaja v prvem tednu septembra. Vendar je za napetosti bolj zaslužna numerološka kombinacija meseca, kjer si roko podajata dve števili: 1 in 9. 1 želi s polno paro in z vso močjo naprej, 9 pa zateguje ročno zavoro. In potem imamo občutek, da nas bo kar razgnalo, če se ne bomo mogli premakniti.

Previdno. Ta mesec je kot vožnja s kolesom: vsake toliko časa se bo med šprikle na kolesu zagozdila ovira. Nikar na silo ne rinite z glavo skozi zid. Počakajte, da se stvari umirijo in potem spet pritisnite na pedala. Z občutkom! Vaš adut je vztrajnost, ne moč.

LJUBEZEN:

Začutili boste novo moč. Previdno, če ste v zvezi in jo želite ohraniti. Tudi preveč moči ne deluje dobro. Še prehitro vas lahko odnese v neko nepotrebno vojno in na vztrajanje na barikadah moči. Jaz imam prav, ti pa ne – ta miselnost vodi v razkol. Ultimati vam ne bodo prinesli željenega. Morda boste celo uspeli vsiliti svojo voljo, vendar ne za dolgo. Tam, kjer so se v zadnjih treh mesecih razpoke že pokazale, se preprosto odločite: želite zvezo ohraniti ali ne? Če je ne želite, vam ni potrebno ničesar posebnega storiti. Če pa jo želite, se boste morali odkrito pogovoriti in vnesti neke nove navade.

To je odličen čas, da predlagate partnerju novo igrico. In sicer igrico Preseneti me, v kateri se oba zavežeta, da bosta drug drugega prijetno presenetila. En teden ti mene, naslednji teden jaz tebe. Energija, ki jo bosta usmerila v opazovanje partnerja in v razmišljanje, kaj si vaš partner želi, vaju bo ponovno zbliževala in celila razpoke odtujenosti ter samoumevnosti.

Tudi nove navade vpeljujte počasi in z občutkom. Kajti najprej boste verjetno naleteli na odpor. Posebno še, če partner ne čuti nobene potrebe po spremembi in na tihem upa, da se bodo stvari že same uredile. Vztrajajte na mehki način, ne na nož. V skladu s tisto pesmico:…»Ja, dobr, dobr pol pa ne….« Vendar začnite jutri spet s to temo, vztrajajte. Vsakič boste naredili korak naprej.

Samski imate možnost spoznati svojo sorodno dušo. V novo razmerje stopajte s srcem, ne z možgani. Ne delajte vtisa s svojim intelektom (to je namenjeno predvsem ženskam), prepustite se čustveni energiji.

ZDRAVJE:

V tem mesecu začnite z novimi, bolj zdravimi navadami. To je še toliko bolj pomembno za tiste, ki ste imeli v zadnjih treh mesecih kakršnekoli težave z zdravjem. Saj bi bili radi zdravi tudi v prihodnje, kajne?

DENAR:

Mnoge bo tanjša denarnica prisilila v večjo kreativnost. Na koncu boste zadovoljni.

KARIERA:

V prvi tretjini meseca se lotevajte tistih nalog, poslov in stvari, ki ste jih že prej začeli, pa jih še niste uspešno zaključili. Morda so stvari vmes razvodenele, morda ste naleteli na steno in na odločni NE. Če vam je zadeva pomembna, se je lotite iz druge strani, na drugačni način in z novim pristopom.

To je čas za zaključevanje nalog, da položimo še zadnje izpite in zaključimo. Od 10 septembra naprej se lahko lotevate novih poslov in uresničevanja novih idej. Vendar bodite pripravljeni na manjše prepreke. Npr. dogovorili se boste za poslovni sestanek, pa bo zadnji hip padel v vodo. S stoičnim mirom sprejmite zamude, zastoje in izmišljevanja poslovnih partnerjev. Tudi če boste še tako jezni, se ne poslužujte moči in »metanja resnic v glavo«. Vaša zmagovalna aduta sta vztrajnost in potrpežljivost.

To je tista mehka, vendar nenehna moč vode. »Ok, razumem, da ne morete… Kdaj se lahko naslednjič dobimo?« ali pa: »Razumem, vas pokličem čez kakšen dan ali dva.« In potem pokličete. Spet in spet. In vedno imate pripravljen kakšen nov trnek. Uspeh ne bo izostal.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Vse premnogo krat kažejo starši svojim otrokom ljubezen le tako, da skrbijo za njihove fizične potrebe, da jim kupijo potrebščine, obleko, obutev…. Grda bom in nekateri se bodo jezili name. To je skrb. In to še ni ljubezen. Da, ljubezen vključuje tudi ljubečo skrb, poudarek je na pridevniku ljubeči. Žal vse preveč staršev živčno teka od trgovine do trgovine, otrokovega počutja pa še zaznajo ne. Da, otroci si želijo dobrega telefona, pa čevlje prave znamke, pa…. Verjetno bodo žalostni, če edini v razredu nečesa ne bodo imeli. Vendar to pomanjkanje ne povzroča travm. Travme povzroča pomanjkanje ljubezni. Živčnost, nestrpnost, vpitje in kričanje, kritiziranje, premalo nežnosti in prijaznosti… to povzroča travme, ki jih otrok odnese s seboj v odraslo dobo.

September je odličen čas, da se vprašate: če bi vi bili svoj otrok, kakšno vedenje bi si želeli od sebe kot od starša? Če boste nekaj odgovornosti zamenjali za prijaznost in nežnost, ne bo nič narobe��.

PRIJATELJSTVO:

V zadnjih treh mesecih se je morda spremenila tudi lista vaših prijateljev. Bolj boste vedeli, kaj si želite, ob kom se res dobro počutite, vse manj boste pristajali na neke lažne zveze in odnose. Zgolj zaradi računice, tradicije ali notranjega moram občutka. Vendar nikar ne razbijte prehitro vsega. Kajti pogosto se bo zgodilo, da se boste dogovorili s prijateljem ali s prijateljico, da se dobita, pa se bo v zadnjem trenutku nekaj spremenilo, kar bo podrlo dogovore. Strpno.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se boste počutili, kot da vas dve sili potiskata in vlečeta vsaka na svojo stran, kar povzroča notranjo napetost. Zadihajte, vse bo ok. Najbolje se boste pomirili s kreativnim delom ter v ustvarjanju nečesa novega. Blagodejno bodo na vas delovale zlata, oranžna ter svetlo zelena barva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.