numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 1. 9. 2017

Življenje hrani za vas še mnoge čudovite bisere, katerih sedaj še ne morete videti. Nikar tako resno ne glejte na stvari.

Morda boste imeli občutek utesnjenosti in boste želeli z močjo volje dokončno urediti stvari. Nikar, zaleteli se boste v steno. Življenje vam prinaša darove, ki jih še ne morete videti, ni potrebno prav danes vsega popredalčkat… zaprli si boste vrata pred nepričakovanimi darili. Bolj kot boste prestrašeni in zaskrbljeni, bolj boste delovali sumničavo, hladno in odmaknjeno. Zaupajte, saj vendar veste, da nikoli ne vidimo vse celote in vse resnice. Zavrtite si pozitivno, navdušujočo, optimistično glasbo, zaplešite in si prižgite vse luči, ki jih imate v stanovanju.

LJUBEZEN:

Sumničavost povzroča, da vidimo stvari tam, kjer jih ni. Da iz muhe naredimo slona. Dobro je vedeti, da boste danes mnogi videli izkrivljeno sliko: sence bodo videti večje kot v resnici. Ne napadajte, ne zahladite ozračja, kot da smo sredi zime… Manj odpora in napetosti bo v vaših odnosih, če ne začenjate stavkov z »Ti si .. tak in tak..« Samo poglobili boste težave. Bolje je, da pri govoru izhajate iz sebe: »Ko si rekel xy, sem se počutila, kot da sem slaba oseba, odveč, nezanimiva…. To me boli, ker si želim tvoje pozornosti, ljubezni, itd. itd..«

Samski boste nagnjeni k preobčutljivosti, hkrati pa vas lahko čisto nepričakovano in prav gverilsko napadejo vsi nerazrešeni manjvrednostni kompleksi. Samota pa dobi razsežnosti, ki povzroča tesnobo. Eh, nikar! Nasmehnite se, zaplešite in zapojte in zasijali boste z novo karizmo.

ZDRAVJE:

Veste, da strah pred prihodnostjo povzroča glavobole? In strah pred tem, da boste naredili narobe, se napačno odločili zobobol? Križ pa nas zvije zaradi povečanega strahu pred finančnim pomanjkanjem. Če imate težave teh vrst, zamenjajte svoja prepričanja. Seveda bo čisto prav, če obiščete tudi zdravnika.

DENAR:

Morda boste pretirano zaskrbljeni za svojo finančno prihodnost, zato boste bolj stiskaški. Raje se boste izgovorili, da nimate, kot da bi komu posodili. Danes tudi ni primeren dan za oddajanje prošenj za kredite ali posojila.

KARIERA:

Izjemno veliko vam bo pomenilo, kako gledajo na vas drugi, ali vas dovolj cenijo, imate trden položaj in status. Zato boste nemara preveč sumničavi, hladni ali celo napadalni. Izkoristite dan za tiste zoprne resne opravke, ki pač morajo biti narejeni in jih opravljate sami.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ker si vsi želimo, da bi bili naši otroci sprejeti, uspešni in občudovani, boste morda preveč usmerjeni v zunanji videz, v to, kako se obnašajo in manj v to, kaj potrebujejo. Ne pozabite – otroci potrebujejo predvsem nežnost in ljubezen. Vprašajte se, kaj vam je pomembnejše: da ima soseda lepo mnenje o vašem otroku (mimogrede – saj veste, da bo imela za vašim hrbtom vsaka kaj za pripomnit) ali vam je pomembneje, kako vaš odziv vpliva na vašega otroka? Kako boste na to situacijo gledali čez 5 let? Stojte za otrokom. Naj čuti, da vam je pomembnejši od vašega videza in ega.

PRIJATELJSTVO:

Bolj boste občutljivi in nezaupljivi. Posebno še, če se boste dogovorili s kakšnim prijateljem in bo le ta sporočil, da ne utegne. Morda pa greste sami na kakšen daljši sprehod v naravo? Malo odmika včasih dobro dene.

SPLOŠNO POČUTJE:

Nekateri boste čisto po nepotrebnem zaskrbljeni in notranje napeti. Spomnite se, da se večina vaših strahov in skrbi, hvala Bogu, nikoli ne uresniči. Ne pokvarite si razpoloženja s tuhtanjem o stvareh, na katere nimate vpliva in ki se najverjetneje ne bodo zgodile. Čeprav se boste trudili, da bi imeli stvari pod nadzorom, vam to danes preprosto ne bo uspelo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.