numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 31. 8. 2017

Ne glejte na svet le skozi očala praktičnosti. Poglejte skozi očala ljubezni in lepote.

Današnji dan je namenjen delu. Če boste organizirani, boste dosegli več in boljši bodo rezultati. Vi boste pa manj izčrpani. Dogovorite se s pomembnimi moškimi v vašem življenju in si morda drugače porazdelite obveznosti in odgovornosti. Dajte si na mizo šopek cvetja, prižgite si dišečo svečko….

LJUBEZEN:

Spomnila sem se reka moje babice, ki je pravila: »Ko se dela, se dela. In ko se ljubi, se ljubi.« To je odlični nasvet za današnji dan ?. Skupno delo in načrti so pomembni za krepitev partnerstva, vendar ne morejo nadomestiti nežnosti in skupnega preživljanja časa. Oboje je potrebno. Morda pa se dogovorite o novi delitvi gospodinjskih del in vsakodnevnih opravil in boste zvečer manj utrujeni ter z večjo strastjo.

ZDRAVJE:

Ob morebitnih težavah poiščite pomoč zdravnika specialista. Ne tolažite se, da gre le za majhno slabost, ki bo kmalu minila. Danes je tudi odličen dan za različne operacije in kirurške posege. Če imate težave s križem, pa se le dogovorite za pregled pri zdravniku nevrologu ali kiropraktiku.

DENAR:

Denar bo pritekal v manjših količinah, toda redno in kontinuirano, kar vam bo dalo materialno stabilnost.

KARIERA:

Vztrajno delo in red vam bosta prinesla počasni, vendar trajni uspeh.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pokažite svojim najdražjim naklonjenost in ljubezen s sprejemanjem njihove drugačnosti, ne le s skrbjo. Ne vsiljujte jim svojih pravil; razočarani boste oni in vi.

PRIJATELJSTVO:

Zna se zgoditi, da boste razočarani nad prijateljem ali znancem. Morda pričakujete preveč.

SPLOŠNO POČUTJE:

Red in organiziranost vam dajeta občutek varnosti. To vam prinaša uspeh in blagostanje. Morda sledi danes neki pomemben dogodek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.