numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2. 10. 2017

Vsaka sprememba na bolje vključuje tudi izgubo nečesa starega.

Izživite danes svojo delavnost na nekoliko drugačen, bolj umetniški način. To je odlični dan, da poslikate ali pobarvate stanovanje. Si uredite delovno okolje ali preprosto nekoliko osvežite svojo spletno stran? Združite svojo notranjo moč, delovno vnemo in ustvarjalno žilico. Pojte, plešite, slikajte. Poprosite še prijatelje, da se vam pridružijo in pomagajo in preživeli boste nepozabni dan. Ali pa se odločite za obisk v kozmetičnem salonu, frizerki in pedikerki….

LJUBEZEN:

V partnerskem razmerju boste videli stvari bolj jasno. Morda imate občutek, da vas odnos na neki način omejuje in blokira, pa vendar ste sposobni oprostiti. To je dan, v katerem padajo iluzije in dajejo prostor pravi resnični ljubezni. Morda boste videli partnerja v novi luči, bolj realno in z večjim razumevanjem. To je dobra možnost, da se odnos začne na novih, bolj zdravih temeljih.

Samski boste morda bolj občutljivi in ranljivi. Nikar ne padajte v pretirano sentimentalnost in v srce parajoče govore. Raje izkoristite svojo pojačano ženstvenost za romantična srečanja in sestanke.

ZDRAVJE:

Mnoge bolečine tega dne lahko pripišete psihosomatskim vzrokom in destruktivnemu vedenju. Celo pri zdravljenju resnejših bolezni vam svetujem, da se posvetite tudi iskanju in odpravljanju vzrokov, ne le simptomov. Sicer se lahko kasneje zadeve ponovijo.

DENAR:

Vaša delavnost in marljivost se vam bodo poznali na računu, čeprav pridejo rezultati nekoliko z zamikom.

KARIERA:

Polni boste idej in z lahkoto boste razmišljali. Stvari boste videli bolj jasno, čeprav se morda ne boste sposobni tako jasno tudi izraziti. Dan ni najbolj naklonjen poslovnim zadevam, še manj podpisom raznih pogodb. Te raje prestavite. Če pa je vaše delo kakorkoli povezano z grafičnim oblikovanjem, umetnostjo ali urejanjem, boste črpali iz pravega vrelca navdiha in elana. Uredite spletno stran, barve podjetja, grafično podobo…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes je odličen dan, da s svojimi dragimi odigrate igro Jaz sem. Zelo jasno lahko opazite pri otroku kakšno lastnost, željo ali okoliščino, ki bi jo sicer prezrli. Dopuščanje drugačnega mnenja ter spodbujanje izražanja lastnih zamisli vas bodo povezali.

PRIJATELJSTVO:

Dopoldanski dan je bolj namenjen druženju, popoldanski in večerni pa manj. Je pa to odlični dan, da greste s prijateljico na jogo ali meditacijo, v kozmetični salon ali si daste zgolj uredit nohte. To je dan za »ženske pogovore«.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če si boste naredili jasni načrt ter mu sledili, boste notranje precej bolj trdni in zadovoljni. Če se boste zgolj prepuščali, boste zelo nihali v svojem razpoloženju. To ni dan za prepuščanje. Predvsem pa ne popuščanju občutkom krivde ali samopomilovanju. Dan lahko postane zelo zamorjen, celo depresiven.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.