numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2. 11. 2017

Potrkajte in odprlo se vam bo. Poprosite in dobili boste!

Dan je odličen, da naredimo nov korak v smeri našega cilja. Če smo včeraj razmišljali, kaj si pravzaprav želimo, je danes dober dan, da se vprašamo, kdo nam pri doseganju cilja lahko pomaga. Kaj potrebujem? Kdo to ima ali kdo mi lahko pomaga? Pokličite, napišite pismo, povabite na kavo in povejte, kaj si želite! Jasno in razumljivo. Presenečeni boste, koliko vrat se odpre, če potrkamo in nedvoumno predstavimo svoje želje, vizijo ter poprosimo za pomoč.

LJUBEZEN:

Presenetite partnerja z nečim novim, nepričakovanim. Pri tem izhajajte iz tega, kaj je njemu všeč, ne vam. Če boste z velikim navdušenjem prihrumeli domov s plačano celoletno šolnino v plesni šoli, vašemu partnerju pa je do plesa toliko kot za lanski sneg, boste presenečenje doživeli vi. Hladen tuš na vrelo glavo. Premislite – kaj mu ugaja? Kaj mu resnično ugaja?

Samski se nikar ne skrivajte doma. Uredite se in odprite novim spoznavanjem. To je odličen dan za zmenke. Izžarevali boste magnetično privlačnost. Bolj kot boste delovali samozavestni in pristni v sebi, manj kot boste videti obupani kot sirota Jerica, večje bo zanimanje nasprotnega spola.

ZDRAVJE:

Predvsem osebe, ki se nahajajo v osebnem letu 3 ali imajo več trojk v svoji numerični kodi, imajo lahko danes težave zaradi kakšnih zaletavosti, priprte prste, poškodbe, rane, udarnine, opekline… Morebitno tesnobo in težave z dihanjem boste pa najlažje pomirili s pozitivno naravnanostjo in meditacijo.

DENAR:

Kakršnekoli vizije imate (ne glede na trenutni položaj), zavedajte se, da jih lahko uresničite, če ste sposobni sodelovanja z drugače mislečimi in timskega dela. Ter jih seveda poiščete, jim predstavite idejo ter ste aktivni.

KARIERA:

Združite različne darove in talente, ki jih imate ter ustvarite v sodelovanju z drugimi nekaj novega, večjega. Dan ni naklonjen podpisom pogodb, pač pa predstavitvam idej, prošnjam, uslugam in iskanju pomočnikov.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Poglejte svoje drage. Resnično jih poglejte, brez sodbe in obsojanja. V čem so močni, kje potrebujejo pomoč? Kaj jim je pomembno, kaj se jim zdi vredno? Poprosite jih za kakšno pomoč, povprašajte jih za ideje (kako pa bi ti razdelil gospodinjska opravila?…) Z nestrpnostjo in agresijo boste le za kratki čas uveljavili svojo voljo, cena pa bo previsoka. Sprejmite njihove močne in šibke strani, najprej pa svoj svetli kot tudi senčni del, v celoti sprejmite sebe in svoje bližnje in vsi boste lažje zadihali. Odnosi se bodo harmonizirali in dvignili na višjo raven. Danes je tudi idealni dan, da se zahvalite svojim staršem in greste od doma. Se preselite.

PRIJATELJSTVO:

Druženje v prostem času vas bo združilo tudi na poslovnem področju. S tem boste uravnotežili mnoge dele svojega življenja. Za mnoge bi bila selitev od doma in skupen najem ali sobivanje v skupnem stanovanju s prijatelji prelomni korak v življenju. Ki bi dal dobre rezultate.

SPLOŠNO POČUTJE:

Premagujete navidezna protislovja v svojem življenju. Preženite tesnobo in se ne bojte. Stvari se končno postavljajo na svoje pravo mesto. Dva ali več delov svojega življenja boste združili v višjo celoto.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.