numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2. 12. 2017

Izrazite svojo čutnost, strast in erotično privlačnost. Ne jemljite vsega preveč resno.

Prijetna sobota, kot nalašč za razvajanje in uživanje. Na vseh področjih. Posvetimo se tistim, ki nam največ pomenijo: partnerju in otrokom, prijateljem in družini… Naredimo zase in za njih nekaj lepega in prijetnega. Največji življenjski biseri so sestavljeni iz drobnih čarobnih trenutkov. Namesto v trgovine in na stojnice, pojdimo na bližnji hrib (če bo takrat že sneg – na sani. Ali pa zavijmo na kakšno otroško predstavo, v galerijo…. Morda pa doma barvamo pobarvanke ali narišemo vse tisto, kar si želimo zase v naslednjem letu. Takšni trenutki nas najbolj povezujejo in nam še na stara leta prižgejo toplino v srcu.

LJUBEZEN:

Seksualna strast in erotična privlačnost delata življenje iskrivo in ga obarvata s čarobno paleto čustev. Čas je, da pogledate iz drugega zornega kota na svojo strast in seksualno energijo, če ste morda še vedno ujeti v puritansko odrekanje in krepostno žrtvovanje. Število 3 je število čustev, strasti, ustvarjalnosti… In živimo na tretjem kamnu od sonca. Kjer se vse ustvarja skozi čustveno energijo. In najpomembnejše – skozi orgazmično seksualno energijo. Tako smo nastali tudi mi, kajne? Sprejmite ta del sebe (če ga še niste) in izrazite Stvarniku hvaležnost tako, da ga živite. Zadovoljni boste vi in partner. Danes je pač dan za ljubezen. Samske morda pritegne oseba, ki bo v vas začela prebujati do sedaj še neodkrite vidike spolnosti. V že stara razmerja boste vnesli nov ogenj in spolnost izkusili kot obliko ustvarjalnega izražanja.

ZDRAVJE:

Mnoge težave izvirajo iz nezadovoljujočih medsebojnih odnosov, pomanjkanja radosti in veselja. Srečno čustveno in seksualno življenje pa preprečuje mnoge fizične tegobe. Ja, lahko bi ga uvrstili kar med naravna zdravila. Blagodejno vpliva na ledvice, žolč in dobro voljo. Zato si ga privoščite, saj farmacija vsaj nad njim nima monopola.

DENAR:

Iz vseh koncev in krajev se bo denar stekal k vam. Od vas pa bistveno manj. Računate lahko tudi na pomoč družine ali prijateljev ter darila, s katerimi vas bo obsipaval nasprotni spol. Ne boste dali zlahka denarja iz roke, vse boste pretuhtali. Karkoli boste danes kupili, boste ujeli najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. To je dober dan za nakupe in slab za prodajo.

KARIERA:

Sobota je Saturnov dan, ki ima rad delo, vztrajnost in disciplino. Znali boste zavihati rokave. Trdno in odločno se lotite svojih poslovnih zadev, vendar vključite smisel za humor. Disciplinirajte se in sledite svoji viziji, vendar imejte zaprta usta in ne govorite preveč o njej. Če niste v službi, se boste verjetno lotili čiščenja in pospravljanja doma. In to kar tako nekako mimogrede…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Starši, ki se znajo smejati in šaliti (tudi in predvsem na svoj račun), otroku brez besed kažejo, da ni potrebno vseh stvari jemati smrtno resno. In to je zelo dobra dota za prihodnost. Ohranite veselje, stabilnost in osredotočenost.

PRIJATELJSTVO:

Dan prav spodbuja uživanje v družbi prijateljev. Verjetno jih boste očarali tako s svojo prizemljenostjo in praktičnostjo, kot s humorjem ter veseljem. Le nikar ne bodite preveč zaprte roke. Delite s svojimi prijatelji najboljše, kar imate. Dobro hrano, kozarček dobrega vina…

SPLOŠNO POČUTJE:

Humor vam bo pomagal na vseh življenjskih področjih. Vse bolj udobno vam bo v lastnem telesu. Uživali boste v svoji čutnosti.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.