numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2.8.2018

Življenje se začne, ko spustimo nadzor in si dovolimo biti spontani.

Dan je kot nalašč za nov premik v življenju. Že dalj časa odlašate s klicem? Pokličite! Danes je dan, da začnete urejati nerešene odnose s pomembnimi ženskami v vašem življenju. Bodite spontani, pristni. Bodite vi. Če vam oseba jemlje energijo, ji povejte, kaj želite od nje, kakšno vedenje bi vam bolj ugajalo ali pa odrežite. Pogumnim pripada svet. Ne bojte se delati napake; saj jih delamo ves čas. Bojte se le tega, da v življenju obstojite. Čas je za šport, kreativnost, glasbo in ples, za novo frizuro, spontane radosti… Le na cesti nikar preveč zaletavo (3 v celotnem seštevku datuma ima včasih prehitre reakcije). S podpisi pogodb in z lansiranjem novih poslovnih projektov pa še raje počakajte.


LJUBEZEN:

Odnos začne veneti in odmirati, ko postaneta partnerja drug drugemu samoumevna. Sledite svojim spontanim kreativnim idejam, vnesite nov žar.
Samski – pride lahko do nepričakovanega srečanja, nikar ne ostajajte doma.

ZDRAVJE:

Ni ugoden dan za kakšne operativne posege ali za puljenje zob, boljše rezultate dajejo danes kakšne meridianske tehnike. Dober vpliv na zdravje imajo vse dejavnosti, ki vas osrečujejo.

DENAR:

Naj kroži, pa vendar vam ni potrebno kupiti vsega, kar vidi vaše oko. Vam jeto res potrebno? Vzemite si kakšen dan čas za premislek.

KARIERA:

Odličen dan za to, da pokličete kakšnega poslovnega partnerja, s katerim morda že nekaj časa odlagate pogovor. Povejte, kaj želite in potrebujete. Vendar ni potrebno podpisovati kakšne pogodbe. Pri pomembnem intelektualnem delu večkrat sproti preverjajte, ali je vse tako kot mora biti. Nagnjeni bomo k površnosti in zaletavosti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Otroci so presrečni, če vidijo svoje starše igrive, lahkotne, vesele in radostne…

PRIJATELJSTVO:

Krasni dan za druženje; morda celo na kakšnem športnem igrišču: odbojka, tenis, keglanje…

SPLOŠNO POČUTJE:

Vaš čas je vaše življenje! Kako ga boste porabljali? Bodite pogumni, počnite stvari, ki si jih želite, ne zgolj tiste, za katere menite, da jih morate. Pa bo dan krasen.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.