numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 2. 9. 2017

Stopite čez svoj strah in tista »moram« pravila, ki vam jemljejo notranji mir, energijo in zadovoljstvo.

Razmislite o svojem odnosu ter povezavi s pomembno žensko v svoji bližini (mama, prijateljica, šefica, sestra…). Ni priporočljivo, da greste v odprt pogovor, saj boste preveč »težki«, resni in nepopustljivi. Hoteli boste na vsak način vsiliti svojo voljo, kar lahko dodatno zaostri odnose. Razrešujte pri sebi. Poglejte od daleč: kakšna je videti situacija med vama od daleč? Kako bi to opisal naključni tujec, ki vaju ne pozna in vaju zgolj opazuje? Če si odgovorite na to vprašanje, boste videli situacijo v novi luči in boste lahko kasneje brez jeze ali pretirane bolečine razpletli situacijo. Na način, da boste imeli od tega korist ter se boste osvobodili notranjega pritiska. Če vam bo jezik prehitro deloval (brez notranjega uvida), pa si lahko po nepotrebnem zakomplicirate življenje.

LJUBEZEN:

Jeziček bo morda prehiter. Ne rušite stvari in ne delajte iz muhe slona. Izogibajte se obsojanju in moraliziranju. Ne iščite žrtev in ne privzemajte sami vloge ubogega jaz. Preden greste v napad, se vprašajte ali vas bodo vaše besede zbliževale s partnerjem ali oddaljevale. Kaj si pa želite? Težav se ne da reševati na silo in s silo.

Samskim se lahko zgodi, da jih bo neko nepričakovano srečanje popolnoma zmedlo in porušilo notranji mir. Sproži lahko sanjarjenje, ki nima prav nobene povezave z resničnostjo. Nikar ne rušite trdnih mostov (ki so morda potrebni obnove) zaradi iluzorne fata morgane.

ZDRAVJE:

Tako kot boste nagnjeni k prehitevanju z jezičkom, boste morda tudi nekoliko prehitro speljevali. Aktivirajte si kodo zaščite 71931 in varne vožnje 11179 ter nikar prehitro po stopnicah.

DENAR:

Bolj boste zaskrbljeni, kar vas zna obvarovati pred nepremišljenim trošenjem.

KARIERA:

Občutljivi boste glede svojega ugleda in renomeja in boste vsako spremembo doživeli kot kazen ter izgubo. Pa vendar se kasneje mnoge stvari, ki prvi hip izgledajo slabe in negativne, spremenijo v pravi blagoslov. Najboljši kompas so v zmedenih situacijah vaše lastne vrednote. Če boste zvesti sebi (kljub egu in strahovom) boste dolgoročno le pridobili. Ne pustite se zavesti lažnemu blesku.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Saj veste, da morajo otroci delati svoje napake. Če jim boste preprečili, da delajo svoje majhne napake, bodo dolgo časa zelo pridni, potem bodo pa verjetno naredili veliko napako. Takšno, zaradi katere se dolgo plačuje davek. Če pošteno pomislite: kaj najbolj zamerite staršem? Da vas niso imeli radi? Da vam nečesa niso kupili? O, ne. Največje zamere izvirajo iz tega, ker so se straši preveč trudili, da vas vzgojijo v željeno smer. Niso vam pustili dihati in najgloblje travme izvirajo iz občutka, da so vam ukradli življenje. Kaj ste si želeli, ko ste bili majhni? S takšno naravnanostjo pristopajte do otrok in naredili boste najbolje, kot lahko.

PRIJATELJSTVO:

Ne boste se počutili dobro, če vas bo prijatelj ali prijateljica prosila za kakšno pomoč. Posebej še, če se bo to nanašalo na denarno pomoč. Zadihajte in se šele potem odločite. Ali si izgovorite čas za premislek.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj kot boste želeli nadzorovati situacije, bolj nemočni boste. Pa čeprav se boste sami počutili, kot da imate zvezane roke, boste našli rešitve za težave drugih. Pravzaprav boste najbolje naredili, če se odločite za ogled kakšne dobre komedije. Humor je vaš zaveznik.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.