numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10. 1. 2018

Poslovna aktivnost bo dala dobre rezultate!

Poznate pregovor: Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal? Danes je dan za poslovno aktivnost, za pogajanja, za drznost. Poslovneži, bodite aktivni in drzni. To je odlični dan za poslovne in materialne pogodbe, za dobre nakupe in investicije, za naložbe in vlaganja. Ne čakajte na odgovor. Pokličite prvi, naredite prvi korak naprej. Končno lahko naredite pravi poslovni preboj. Vendar si naredite načrt, kaj in kako boste postopali, šele potem sledi akcija. Izogibajte se zaletavosti in nepričakovanim hipnim spremembam poti in zmaga je vaša.

LJUBEZEN:

Vnesite v vajino razmerje nova pravila, če so potrebna. Če vas karkoli žuli in tišči – razrešite. Danes se lahko odkrijejo kakšni skrivni skoki čez plot in tam bo definitivno potrebno sprejeti nova pravila. Sicer pa lahko celo sami sebe presenetite s strastjo in ognjem, ki se bo razplamtel. Ljubosumnim in posesivnim izpadom pa se raje izognite.

ZDRAVJE:

Dan sicer ni naklonjen operativnim posegom, vendar obiščite zdravnika, če je karkoli narobe. Prav tako vam lahko zelo pomaga pomoč alternativnega zdravljenja. Obiščite kiropraktika, svetovalca, terapevta, coacha..

DENAR:

Izognite se drobnim zapravljanjem. Sklenete lahko dobro poslovno ali materialno pogodbo, ki vam bo prinesla dolgoročno korist.

KARIERA:

Hitreje boste razmišljali kot običajno in zaslutili tudi tiste prikrite, skrite zadeve. Drobni tisk vas danes ne more presenetiti. Kakšni so vaši načrti? Dvignite telefon, pošljite dopis, naredite odločni korak naprej. Bodite pogumni in se lotite vseh, še tako težkih pogajanj in potrebnih korakov za učinkovito realizacijo ciljev. Uspeli boste. Odlični dan za trda pogajanja in podpise pomembnih pogodb.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Tudi z otroki ali z bližnjimi sorodniki lahko sklenete nekakšen nov dogovor ali nova pravila. Posebno še, če gre za razreševanje okrog materialnih stvari in pogodb.

PRIJATELJSTVO:

Morda se boste pogovorili tudi s kakšnim prijateljem glede stvari, ki vam ne ugajajo in postavili nova pravila. Lahko pa vas ego odnese v bitko merjenja moči in kdo ima bolj prav. Tudi, če boste zmagali, boste imeli v srcu občutek praznine. Raje pojdita na telovadni parket in stresite odvečno energije z igro.

SPLOŠNO POČUTJE:

Mnogi so v takšnih dneh bolj tesnobni, saj neprestano razmišljajo o smrtno resnih in pomembnih stvareh. Zelo blagodejno vpliva meditacija.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.