numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11. 1. 2018

Aktivnost in pogum – čarobna formula poslovnega uspeha!

Poslovna aktivnost vam lahko prav danes omogoči večji preboj na področju poslovnega uspeha. Ne zapravite tega dne zgolj z razmišljanjem. Bodite aktivni, pokličite in sklenite nove poslovne dogovore. Ne čakajte in ne odlašajte. Pokličite v tujino, podpišite sporazume s tujimi partnerji. Pogodbe, ki jih boste sklenili danes, vam bodo prinesle dobre rezultate in velike dobičke. Danes je dan za poslovno aktivnost, za pogajanja, za drznost. Imate lahko še tako dobre ideje ali izdelke, toda brez vaše aktivnosti ne boste imeli rezultatov. Pošljite pošto, pokličite… ponudite svoje izdelke tudi tam, kjer si ne obetate večjih naročil ali koristi. Kaj pa lahko izgubite? Poslovneži, bodite aktivni in drzni. Morda boste zelo prijetno presenečeni. To je odlični dan za poslovne in materialne pogodbe, za dobre nakupe in investicije, za naložbe in vlaganja. Izognite se le kirurškim posegom (če lahko) ter nepotrebnim prepirom.

LJUBEZEN:

Presenetite svojega partnerja s prijetno in tenkočutno domislico. Morda mu pripravite posebno erotično masažo (ne rabite biti vrhunski mojster za masažo, pa vendar boste dosegli namen – nove iskrice, nova strast, globlja povezanost…). Ali mu zaplešite prav posebni erotični ples. Zakaj ne? Saj to počnete tudi za svoje veselje, za svojo kreativnost, svoje zadovoljstvo… Uživajte v lastnem telesu, lastni ustvarjalnosti. Partner je le še dodana vrednost vašim aktivnostim. Pomislite, kako zadovoljni boste, ker boste stopili korak ven iz svojih vsakdanjih navad in cone udobja. Izven cone udobja se nam odpira svet novih doživetij, novih radosti… In občutek imate, da resnično živite. Nimate idealne postave in idealnega telesa? Haha, za srečo, ljubezen in zadovoljstvo resnično ni potrebno zadovoljevati nekih tujih kriterijev lepote. Prepričana sem, da se zdite Stvarniku dovolj lepi.

Samski, danes nikar ne pokažite vseh svojih adutov. Malo skrivnostnosti lahko dodatno podžge zanimanje. Boste pa bolj zaznavali »skrivnosti« in prej odkrili tudi osebe, ki sedijo na dveh stolih.

ZDRAVJE:

Morda nepričakovano odkrijete povezavo z načinom mišljenja in življenja s svojim zdravjem. Prejmete nekakšno sporočilo in jasno zavedanje. Dan je kot nalašč, da opustite vsaj eno negativno razvado, ki vam jemlje energijo in zdravje. Operativnim posegom pa se raje izognite, če se le da. Posebno še, če imate v svoji osebni numerični kodi števili 3 in 7. Je pa to zelo dober dan za obisk pri reiki terapevtu, coachu, svetovalcu, bioenergetiku… Ne prepuščajte se nestrpnosti, da vas ne bo po nepotrebnem bolela glava.

DENAR:

Današnji dan je namenjen špekulacijam ter podpisom plodnih materialnih ter poslovnih pogodb. Večinoma se bodo tudi prošnje in vloge odvijale v našo korist.

KARIERA:

Tako kot včerajšnji, je tudi današnji dan silno naklonjen poslovni aktivnosti ter drznosti. Pogodbe, ki jih boste danes sklenili, vam bodo prinašale dolgotrajno zadovoljstvo in korist. Kakršnekoli želje in cilje že imate – danes oddajte vlogo. Bodite pogumni, saj imate danes boljše možnosti kot večino drugih dni. Vendar se izogibajte nestrpnosti in pretirani gospodovalnosti. Prepir vam lahko uniči dobre možnosti.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda boste ugotovili neprijetno resnico, da vam otrok laže. Prosim vas, nikar takoj ne zapadite v pridiganje in moraliziranje. Saj vendar veste, da vsi kdaj pa kdaj lažemo. Iz različnih razlogov in z različnimi nameni. Verjemite, da vaš otrok zelo dobro ve, kdaj vi lažete. Nikoli ne lažete? Tudi takrat, ko rečete sorodniku, kako veseli ste ga ob njegovem nepričakovanem obisku? Veste – vaš otrok ve. In medtem ko vas je opazoval, je dobil sporočilo, da je laž občasno čisto sprejemljiva strategija. Zato nikar ne moralizirajte. Raje se z njim pogovorite, kaj si je želel pridobiti ali čemu se je želel izogniti. In skupaj iščita, katere so še druge poti za dosego tega cilja. Starš, ki svojim prijateljem tarna, kako njegov že skoraj odrasli otrok laže, sporoča, da nikakor ni uspel ustvariti v odnosu pogojev, da bi mu otrok lahko zaupal. Saj veste – zaupanje si pridobite, ne morete ga zahtevati.

PRIJATELJSTVO:

Kažeta se dve možnosti: razdražljivost v medsebojnem odnosu in prepir ali pa dobro sodelovanje ob kakšni športni aktivnosti. Kaj boste izbrali?

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo bolj nemirni in nestrpni, polni vznemirljive notranje moči. Če nam bo uspelo to nemirno moč preobraziti v tiho odločenost in aktivnost, smo zmagali.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.