numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9. 1. 2018

Čas je za prekinitev vzorcev, ki nas vežejo in omejujejo pri rasti in razvoju.

Če je bil včeraj še miren in umirjen dan, so danes naša čustva na precej močnejših in globljih obratih. Bolj impulzivno bomo reagirali na dogajanje okrog nas, bolj se nas bo vse dotaknilo. Je nekaj prav ali ni prav. Na krivice bomo precej bolj burno odreagirali. Dan je ugoden za poslovna sodelovanja in poslovne pogodbe, za sklepanje in podpis najrazličnejših materialnih pogodb, za vlaganja in investicije. Za napredovanje ali odprtje lastnega podjetja. Imeli bomo močno odprt čut za pravičnost in ne bomo pripravljeni stopiti koraka nazaj ali se tiho podrediti zahtevam, ki se nam zdijo krivične. Prav je tako. Včasih se je potrebno boriti za svoj prav in svoje cilje. Danes so energije dneva naklonjene pogumnim poslovnežem. Ljudem, ki vedo, kaj želijo, ki si upajo zastopati svoje interese in so pri delu pošteni. Takšnim, ki za svoj uspeh ne hodijo čez trupla drugih in se tudi nikomur ne klanjajo. Takšne danes spremlja sreča in obilje dobrega.

LJUBEZEN:

Nihče ni odgovoren za srečo druge osebe. Tudi partner ne. Vsaka odrasla oseba je sama odgovorna za svojo srečo in za vzpostavljanje dobrih odnosov. Naredite nekaj dobrega zase, za vaju. Poskrbite za svoj del, marsikatero težavo lahko danes premagate. Nikar ne sprejmite doživljenjske obveznosti, da boste 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 12 mesecev v letu skrbeli za dobro počutje in srečo vašega partnerja. V takšni »službi« boste zelo hitro izgubili vse veselje do življenja. Upam, da tudi vi ne pričakujete podobne iluzije?!

Da; če čutite, da je vajina zveza mrtva in da drug v drugem vzbujata le še svoje najslabše poteze, je to dober čas za odhod. Samski sledite svojemu srcu in bodite to, kar ste. Danes je vse več instantnih pravil, kako se mora oseba obnašati na zmenkih, na srečanjih, na predstavitvah, na poslovnih sestankih… Mnoga pravila so čisto ok dokler ne izgubimo svoje edinstvenosti in originalnosti. Pravila prikrojite sebi, nikar sebe ne stlačite v pravila. (To velja tudi za vsako besedo, ki jo jaz napišem. Sprejmite, kar vam ugaja, ostalo izpustite.)

ZDRAVJE:

Današnji dan je zaradi obilice čustvenih vtisov lahko morda nekoliko bolj stresen. To potem vpliva na notranjo napetost, pa tudi na agresivnejšo in bolj napadalno držo. Bolj bomo uporni, manj popustljivi, bolj impulzivni in hitrih reakcij, pa lahko hitreje pride tudi do kakšnih poškodb. Več je udarcev, ureznin, opeklin in ostalih manjših poškodb. Stres deluje pogubno na naše živce. Tudi z meditacijo se bomo težje umirili. Predlagam vam drugi način umirjanja – stopnjevanje napetosti. Pomislite na notranji nemir in kje v telesu ga čutite. Kje so meje tega občutka, kakšna je njegova velikost? Nato ga napihujte in jačajte. Kot da napihujete balon. Zavedajte se, kako zavzema vse večji in večji prostor. Čutite ga. In napihujte ga toliko časa, da poči. Bo počil? Da, bo!

DENAR:

Prisluhnite svoji intuiciji, da ne zaidete v finančne in poslovne težave. Sami ste krivi za to, da se vedno najde nekdo, ki porabi vaš denar. Dan je odličen za sklepanje pogodb, za vlaganja in investicije.

KARIERA:

Ne dovolite svojemu egu, da zaradi potrebe po veliki pomembnosti sprejmete odgovornosti, ki niso vaše! Ali da storite stvari drugače, kot ste imeli namen. Obžalovali boste. Sledite svojim intuitivnim zaznavam in lastnim ciljem. Bodite pogumni in ne počnite stvari, ki jih ne marate in v katere ne verjamete. Dan je naklonjen za poslovanje s tujino in podpise poslovnih pogodb s tujimi partnerji.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dovolite svojim dragim, da sami prevzamejo odgovornost za svoje življenje. Najbolj razvajeni otroci so po navadi najmanj sprejeti in najmanj resnično ljubljeni otroci. Mnogokrat starši s preveliko radodarnostjo in skrbjo za otroke še v odrasla leta, prikrivajo, da so jim otroci pravzaprav v breme in s tem le mirijo lastne občutke krivde. Ne dovolite, da vas izkoriščajo. Ne rešujte njihovih težav, če vas za to ne prosijo. Pustite jim dihat. Le tako boste vzpostavili enakopravne ter spoštljive odnose.

PRIJATELJSTVO:

Še enkrat ponavljam: bodite pristni. To, kar ste. Če ne čutite tako, se ne razdajajte preko vseh meja. Prijatelj, ki ga že leta vlečete iz težav – kje je za vas meja, da rečete ne? Izognite se prepiru, vendar niste odgovorni za reševanje vseh težav.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čisto mogoče je, da se bomo počutili, kot da smo na steroidih. Odvečno energijo porabite za borbo tam, kjer veste, da je to potrebno, pa vas je bilo do sedaj morda strah. Ali v fitnesu. Nikar pa ne zagrabite za grlo prvega nesrečneža, ki vam bo po pomoti stopil na nogo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.