numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10.10. 2017

Možna je velika sprememba okoliščin. Pogumno izražajte svojo osebnost in individualnost.

Polni boste nemirne energije, nestrpno boste iskali nove priložnosti, nove možnosti, nove pristope. Odprite se ljudem, izmenjujte mnenja (pridobite lahko kakšno koristno informacijo), vaše intelektualne sposobnosti bodo na hitrejših obratih. Izkoristite svojo ustvarjalno energijo in se vpišite v kakšen nov izobraževalni program, na delavnico, tečaj…Na poslovnem področju se poslužujte brainstorminga, iščite nove ideje in nove poti, pogodbe boste podpisovali kasneje.

LJUBEZEN:

Nov, svež vetrc bo zapihal v vašem življenju. Težko boste prenašali kakršenkoli način omejevanja ali zatiranja. Nič več ne boste pripravljeni molčati. Jeziček se bo neutrudno vrtel. Veste, kaj je potrebno popraviti ali izboljšati. Povejte, izrazite svoje želje, potrebe in pričakovanja. Govorite. Kaže se nova smer, ne prenašajte s seboj starih bremen.

Samski morate obvezno ven, v družbo, kjer se kaj dogaja. To je namreč čudoviti dan za nove začetke. Malo manj ugodno je za tiste, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 7.

ZDRAVJE:

Spremenite svoje navade in začnite živeti bolj zdravo. Danes je idealen dan za čiščenje telesa, za hujšanje… Točno veste, kaj je potrebno spremeniti. Ne odlašajte. Storite to takoj zdaj!

DENAR:

Uspešni in primerno nagrajeni boste le na tistih področjih, ki vam nekaj pomenijo. Spremenite svoj hobi v poklic. Iz večih različnih virov vam bo pritekalo materialno obilje in denar.

KARIERA:

Počeli boste 5 stvari naenkrat. Težkih in kompleksnejših zadev se raje ne lotevajte, posebno še, če imate v svoji osebni numerični kodi števili 5 in 7. Lahko pa opravite celo goro manjših in prav tako potrebnih del. Predvsem pogovorov, kontaktiranja preko elektronske pošte… Preden odprete usta, premislite, kaj želite povedati. Nagnjeni boste k površnosti. Dober čas za začetek nekega novega projekta. Posebno še, če ima kakršnokoli povezavo z ekologijo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda boste prehitri in preostri v besedah. Nikar. Vaši najbližji vam morajo biti pomembnejši od vseh ostalih. Namenite jim pozornost, čas in nežnost. Z nestrpnostjo namreč sporočate, da niso pomembni za vas. Cenite jih in bodite hvaležni za vse dobro, kar imate.

PRIJATELJSTVO:

Radi se boste družili z novimi ljudmi in raziskovali podobnosti in razlike. Ker boste na vsaki način želeli ugajati, se pokazati, kaj veste in kaj ne, je tanka meja med prijateljskim pogovorom in obrekovanjem nekoga drugega. Pazite, da je ne prestopite, saj boste v tem primeru po nepotrebnem izgubili ugled.

SPLOŠNO POČUTJE:

Aktivni boste in ustvarjalni. Celo nemirni in nestrpni. Težko boste prenašali nedejavnost, prazno govoričenje in prelaganje aktivnosti. Še težje kakršnokoli omejevanje svobode. Najraje bi nekam odpotovali. Če ne morete na potovanje, se vpišite na kakšno izobraževanje in s tem na drugačno vrsto potovanja.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.