numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 11.10. 2017

Zaupajte! Bodite potrpežljivi in optimistični. Vse se bo uredilo.

To je delovni dan, ko boste delovali kot multipraktik: sto stvari naenkrat! Težko se boste zbrali in skoncentrirali le na eno stvar, morda bo vmes veliko motenj, zato se lotite tistih nadležnih rutinskih opravkov, klicev, sporočil, ki ne zahtevajo poglabljanja in niso pretirano zahtevna. Čeprav boste hitro razmišljali, dan ni najbolj primeren za podpis pogodb, pač pa za pogovore, druženje, zabavo in tudi za prodajo svojih izdelkov ali storitev. Šolarjem in študentom je dan naklonjen za pisanje testov in opravljanje izpitov.

LJUBEZEN:

Ne obupajte, če ni vse tako, kot si želite. Stopite korak nazaj in poglejte na situacijo bolj objektivno. Kaj bi svetovali svojemu najboljšemu prijatelju?

ZDRAVJE:

Če imate kakršnekoli težave, se odpravite do zdravnika. Ne odlašajte, čeprav bo najverjetneje vse veliko bolje, kot mislite. Včasih potrebujemo besede zdravnika, da nas pomirijo in tako nehamo razmišljati o črnih scenarijih. To pa je še kako pomembno.

DENAR:

Zaradi prevelike uvidevnosti in čustvene vpletenosti lahko precej izgubite. Delujte hladnokrvno in se odločajte za ukrepe, ko imate čustva na hladnem. Vendar se postavite zase in se nikar ne umikajte s frazo, da za vsakega raste palica.

KARIERA:

Dogovorite se jasno glede pogojev dela, da vas ne bodo izkoriščali. Današnji dan ni primeren za podpisovanje pogodb, temveč za opravljanje tistih majhnih, včasih nadležnih 1000 in 1 opravil.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Bodite obzirni in uvidevni. Sprejmite, da imajo vaši dragi drugačne vrednote in poglede na svet kot vi. Vzemite si čas za pogovor, prisluhnite svojim dragim ali odigrajte z njimi igro Jaz sem, to je odlična naložba v vaše nadaljne odnose.

PRIJATELJSTVO:

Ne dovoljujte, da vas izkoriščajo. Pravi prijatelji tega ne počnejo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Najbolje se boste počutili, če boste šli v družbo, na kakšen seminar ali se boste vključili v kakšen tečaj ali krožek. Pazite se le obrekovanja, saj vam hitro lahko zdrknejo z jezika besede, ki ne bodo najbolje sprejete med prijatelji.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.