numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9.10. 2017

Konec mraka in uresničitev dolgo željenega cilja! Združitev poslovnih in družinskih zadev.

To je dober dan za sklenitev materialnih pogodb in za trgovanje. Vendar za nakupe, ne pa tudi za prodajo. Za investicije, nastopanje in prezentacije v javnosti. Z lahkoto boste opravljali več stvari hkrati in hitreje razmišljali. Ugoden dan za podpise materialnih pogodb (npr. nakup nepremičnin), medtem ko podpis kakšne poslovne pogodbe, ki ni vezana na nakup, ali je kompleksnejše narave, lahko mirno še malo preložite. Držali se boste namreč že utečenih navad, pri novih načinih boste pa nagnjeni k površnosti in lahko mimogrede prezrete kakšno pomembno reč.

LJUBEZEN:

Danes ni dan za kritiziranje, pa če vas bo še tako srbel jeziček. Saj veste, da lahko poljub zgradi trdnejši most od 1000 besed. Iščite podobnosti, kar bo uravnotežilo in harmoniziralo odnose. Že narava nam kaže, da podobnosti zbližujejo: ptice iste vrste letajo skupaj. Bolj kot se boste osredotočali na razlike, bolj se vam bo nejevolja zajedala v srce. Če stojita vsak na svojem bregu – poglejte na svoje razmerje od daleč, pravično in nepristransko. Ohranite mirnost tudi, če se razhajata. Kadar se v takšnem dnevu prekine razmerje, je bilo to skoraj usojeno in bi le težko karkoli spremenili. Ravno tako so današnja srečanja lahko usodno določena. To je dan, ko padajo odločitve: skupaj ali narazen.

ZDRAVJE:

Ne glede na vaše težave, je energija dneva izjemno ugodna za zdravljenje. Daje skoraj obete za popolno ozdravitev, ne glede na težave in dolgotrajnost zdravljenja. Tudi Grabovojev niz za popolno zdravje bo pomagal: 1814321.

DENAR:

Prisluhnite svoji intuiciji. Jasno boste čutili, kaj je v redu in kaj ne. Dober nakup.

KARIERA:

Vaša delavnost je v polnem razcvetu. Uspešno lahko povežete tako poslovno kot osebno življenje. Najboljše rezultate bo dalo skupinsko delo ali celo sodelovanje z ljubljeno osebo in družinskimi člani.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Na svoje bližnje boste gledali manj kritično in bolj nepristransko, kar bo blagodejno vplivalo na izboljšanje odnosov. Morda začnete razmišljati o družini ali o novem članu. Možno je rojstvo dolgo pričakovanega otroka.

PRIJATELJSTVO:

Jasno boste zaznavali želje, radost in bolečino drugih. Navdihovali jih boste in spodbujali. Izogibajte se besedam, ki bi žalile in poniževale. Pazite, da ne boste prehitri v sodbah in da ne padete v obrekovanje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Vaša samopodoba bo v popolnosti reflektirala vaše počutje. Zaupajte si, sprejmite se s cenjenjem in v celoti. Ustvarjalno delo in sodelovanje z drugimi vam bo dajalo notranji mir in trdnost.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.