numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 10. 11. 2017

Zaključite stvari, ki ne dajejo več rezultatov in dovolite, da odidejo iz vašega življenja!

Za marsikoga je to odličen čas, da zapre nerentabilno podjetje ali zaključi z neko poslovno dejavnostjo. Za romantične in partnerske zveze, ki se danes končajo velja, da je to najbolje, kar se je zgodilo. Sledi oddih in sprostitev. Dan je naklonjen prošnjam, uslugam ter iskanju novih poti. To je lahko odličen dan za športnike ali organizatorje večjih prireditev. Previdnejši bodite le v prometu.

LJUBEZEN:

Če niste zadovoljni z vajinim razmerjem, je čas, da se postavijo nova pravila. Odločno vztrajajte, da se dogovorita glede stvari, ki povzročajo spore in bolečino. Ali bosta razmerje postavila na nove temelje, ali se bo prekinilo. Morda partner ni pripravljen ničesar spremeniti, morda niti prisluhniti vašim željam in potrebam. Če je tako, prekinite razmerje.

Samski, danes je dan za druženje. Uredite se, nadišavite in morda najdete gospoda Pravega ali gospo Pravo.

ZDRAVJE:

Nikar ne obupavajte, če imate težave. Raje to energijo porabite za pozitivne spremembe. Izdelajte si načrt, kako boste v prihodnje živeli, da zdravje ohranite ter ga izboljšate. Kaj boste spremenili na področjih: spanje, sprostitev in stres, hrana in prehranjevalne navade, gibanje in telovadba, miselna terapija….

DENAR:

Bolj boste pripravljeni prisluhniti prošnji za pomoč, vendar premislite, preden odprete denarnico. Zaradi prevelike uvidevnosti in čustvene vpletenosti lahko precej izgubite.

KARIERA:

Dan je naklonjen nastopom v javnosti, prezentacijam in predstavitvam. Preden sprejmete neko naročilo ali projekt, se jasno dogovorite glede pogojev dela, da vas ne bodo izkoriščali.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ljubezen se odraža skozi dovoljenje, da drugim dopustimo, da so to, kar so. Bodite obzirni in uvidevni. Sprejmite, da imajo vaši dragi drugačne vrednote in poglede na svet kot vi. Kar nikakor ne pomeni, da v vašem domu ni pravil. Postavite jasna pravila in pri nekaterih vam lahko pomagajo tudi otroci. Otrok, ki je morda zašel v slabo družbo, alkohol ali odvisnost – jasno, odločno postavite meje in pravila. Naj mu bo popolnoma jasno, da boste ukrepali tudi tako, da bo moral zapustiti dom, če z vedenjem v trenutku ne bo odnehal. Če ne znate ali ne zmorete sami – poiščite strokovno pomoč.

PRIJATELJSTVO:

Ne dovoljujte, da vas izkoriščajo. Pravi prijatelji tega ne počnejo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Tisti, ki ste z današnjim dnem morda zaprli eno poglavje svojega življenja (prekinili razmerje, posel, službo…) boste verjetno normalno zaskrbljeni ali žalostni. Verjamem, da boste kasneje proslavljali in blagoslavljali ta dan. Tisti, ki niste delali nobenih rezov, boste čutili večjo potrebo po druženju in več notranje moči.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.