numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 9. 11. 2017

Stopite iz svoje cone udobja in naredite zase nekaj novega!

Dan je naklonjen špekulacijam in vlaganjem. Tako finančnim kot tudi drugačnim. Razlika med trošenjem in vlaganjem je ta, da pri trošenju porabimo denar za nekaj, kar nam koristi le za krajši čas in daje manjšo vrednost, kot smo jo plačali; pri vlaganju imamo pa dolgoročne koristi, ki so večje od začetnega vložka. Če ne veste, kaj bi danes vlagali, vlagajte v dobre odnose! Ni delnic ali skladov, ki bi zagotavljali večjo varnost! Pojdite z družino na kakšno umetniško prireditev, na slikarski tečaj ali na skupno učenje tujega jezika. Ali pa odigrajte igrico Jaz sem. To je tudi odličen dan za potovanja (razen za osebe s števili 5 in 7). Pomemben izlet vas lahko spodbudi k osebni rasti, osvobajanju bremen preteklosti in k večjim spremembam.

LJUBEZEN:

Nov, svež vetrc bo zapihal v vašem življenju. Lažje boste zadihali, začutili boste več optimizma. Le osebe, ki imajo v svoji numerični kodi več sedmic, bodo bolj notranje vznemirjene ter zmedene. Težko boste prenašali kakršenkoli način omejevanja ali zatiranja. Veste, kaj je potrebno popraviti ali izboljšati. Kaže se nova smer, vse bolj boste pogumni. Izrazite svojo originalno naravo, bodite samosvoji, nadišavite se s svojim najljubšim parfumom in se oblecite v najbolj zapeljivo perilo. Rezultat bo sledil. Samski, ne posedajte doma. Čas je za druženje.

ZDRAVJE:

Spremenite svoje navade in začnite živeti bolj zdravo. Točno veste, kaj je potrebno spremeniti. Ne odlašajte. Storite to takoj zdaj!

DENAR:

Dan je naklonjen finančnemu špekuliranju. Sicer pa je že čas, da svoj hobi spremenite v poklic. Ali ga vsaj dobro vnovčite. Če imate v svoji osebni numerični kodi še števili 6 in 8, pa le kupite kakšno srečko. Saj poznate razliko med vlaganjem in trošenjem, kajne? Ne dovolite, da vas premagajo skušnjave potrošništva, preveč boste zapravili. Raje vlagajte!

KARIERA:

Edina nevarnost tega dne na poslovnem področju je domišljavost. Ne dovolite, da vas ego odvede v arogantnost, preveč boste izgubili. Izkoristite bolj optimistično vzdušje in popravite kakšno napako, ki ste jo morda storili in koga nehote prizadeli in užalili. Dober čas za potovanje in delo pri mednarodnih projektih, kjer se cenijo kulturne razlike in na področju ekologije.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Se upate začeti učiti novega tujega jezika skupaj z otroki? Takšna aktivnost vas lahko neverjetno poveže, pa še obrestovalo se vam bo znanje v prihodnosti.

PRIJATELJSTVO:

Radi se boste družili z novimi ljudmi in raziskovali podobnosti in razlike.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bomo nekoliko lažje zadihali in notranje bomo postajali vse bolj in bolj stabilni. Vse manj in manj bo potrebe, da hodimo kot po jajcih okrog ljudi. Želeli se bomo pokazati, imeti nekaj, biti nekaj.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.